Trabzon Çapar Lazer Estetik Plastik Cerrahi ve Güzellik Merkezi

Çapar Lazer Epilasyon, Estetik, Plastik Cerrahi ve Güzellik Merkezi Trabzon'da hizmet vermektedir.

Trabzon Estetik, Lazer Epilasyon, Güzellik ve Zayıflama Merkezi Çapar Estetik 2005 yılında kurulmuş. Merkez Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Doktor Mustafa Çapar tarafından kurulmuştur.

Operatör Doktor Mustafa Çapar 1993'te Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2000 yılında estetik ve plastik cerrahi uzmanlığını tamamlamıştır. Uzmanlık eğitiminde İngiltere'de bulunmuştur. 2007 yılında da ABD'de çalışmalar yapmıştır. PLastik Cerrahi ve Estetik Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Mustafa Çapar 2000 yılından beri Trabzon Numune Hastanesi'nde Plastik Cerrahi Kliniği'nde görev yapmaktadır.

Çapar Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde lazer epilasyon uygulamaları, estetik cerrahi operasyonlar, bölgesel zayıflama, kilo kontrol, kilo alıp-verme, botox uygulamaları, anti-aging ile cilt yenileme, cilt gençleştirme uygulamaları, meme küçültme, büyütme, dikleştirme uygulamaları, liposuction, selülit tedavisi, leke tedavileri, çene estetiği, kepçe kulak estetiği, kol germe, burun estetiği, saç ekimi, saç protezi, karın estetiği ve daha birçok estetik ve güzellik uygulamaları Uzm. Op. Dr. Mustafa Çapar gözetiminde deneyimli sağlık personeli tarafından klinik koşullarında gerçekleştirilmektedir.

Trabzon çapar estetik Randevu için;

Çapar Lazer Epilasyon Estetik, Plastik Cerrahi ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres   : Gazipaşa Cd. Kudunoğlu Aprt. Kat:4 – Trabzon
Telefon : 0462 321 25 30
E-mail  : info@caparestetik.com

0 yorum:

Yorum Gönder