Lal Beauty - Bakırköy Estetik Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi

Lal Beauty İstanbul Bakırköy Yeşilyurt Polat Renaissance Hotel Karşısı'nda estetik, güzellik ve lazer epilasyon hizmetleri vermektedir.

Bakırköy Estetik, Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi Lal Beauty'de lazer epilasyon uygulamaları, IPL lazer epilasyon uygulamaları ile istenmeyen tüylerinizden sonsuza dek kurtulabilirsiniz. Merkezde lazer epilasyon uygulamalarının yanında, uzman kişiler gözetiminde kilo kontrol zayıflama uygulamaları, selülit tedavisi, lazerle cilt vücut lekeleri, akne ve sivilce izlerinin tedavileri, mezolifting uygulamaları, dolgu, peeling, botox uygulamaları, kalıcı makyaj, günlük makyaj, profesyonel gelin makyajı bunun gibi daha birçok estetik ve güzellik uygulaması yapılmaktadır.

Yeşilyurt Lazer Epilasyon Merkezi Lal Beauty herkes lazer epilasyon uygulaması yaptırabilsin diye lazer epilasyon paketleri ve uygun kampanyalar düzenlemektedir. Bunlardan başlıcaları genital bölge, bütün bacak bölgesi ve koltukaltı bölgesi birlikte sekiz seans ücreti 99 TL'dir. Oldukça uygun bir fiyata hemde ipl lazer epilasyon bu fırsat gerçekten kaçmaz. Çok kısa bir süre geçerli olan bu kampanya ve bunun gibi birçok kampanyadan yararlanmak isterseniz aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Lal Beauty Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Sahil Yolu Cd. No:2 Bakırköy / İstanbul
Tel   : 0212 574 12 02

0 yorum:

Yorum Gönder