Epilasyonda Son Teknoloji - Fotona Xp Max Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon yöntemlerine gün geçtikçe artan talep epilasyon merkezleri arasında büyük bir rekabete yol açıyor. Bu rekabet karşısında kayıtsız kalmayan işin mühendisleri son teknolojilere paralel geliştirtikleri yeni lazer epilasyon cihazlarını piyasaya sürüyorlar. Her yeni lazer epilasyon cihazı ise daha kısa sürede, daha uygun çözümler sunmada öncü oluyor. En yeni lazer epilasyon teknolojilerinden bir tanesi de Fotona Xp Max Lazer epilasyon yöntemi. Kayseri Kızılay hastanesinde uygulanan Fotona Xp max lazer epilasyon cihazı nı Başhekim yardımcısı Operatör Doktor Mehmet Seyhan Kalkan Şöyle Anlatıyor;

İstenmeyen tüylere Fotona xp max lazer epilasyon yöntemi ile son verileceğini söyleyen Kızılay Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mehmet Seyhan Kalkan, "Kızılay'ın temel ilkelerinden biri olan insaniyetçilik, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik ilkelerinden ayrılmadan kendisiyle yarış yaparak referans hastane olarak ilerlemektedir. Sosyal sorumluluğun bilincinde olan, çağdaş bilgi ve teknolojiler ışığında, kaliteli sağlık hizmeti verebilen ve kendisini sürekli yenileyen hastanemiz 'yeniliklerle yola devam' ilkesinden yola çıkarak, kapalı alan korkusu olan hastalarımıza sunduğu açık MR hizmetinden sonra, teknolojinin son harikalarından biri olan Fotona xp max lazer epilasyon cihazı nı da halkın hizmetine sunmaktan gurur duymaktadır ".

Sivilce tedavisinde Xp Max Fotona Lazer epilasyon cihazı;
Dr. Kalkan "Lazer merkezinde istenmeyen kılların ve tüylerin yanı sıra 4 milimetreye kadar varislerin tedavisi, yüzeysel damarların tedavisi ve özellikle gençlerin korkulu rüyası olan sivilcelerin tedavisi sağlanabilecektir" diye sözlerine devam ediyor.

Fotona Xp max Lazer epilasyon yönteminin istenmeyen tüylerden en kısa sürede kurtulma yöntemi olduğunu vurgulayan Kızılay Hastanesi Cildiye Uzmanı Mehmet Candan ise, "Lazer epilasyon, istenmeyen tüy ve kıllardan kurtulmanın en kolay, en modern, en çabuk ve en etkili yöntemidir. Bu yöntem ile, her ten rengine ve her tüy tipine her mevsim lazer olanağı sağlar. Tarayıcı özelliği ile hızlı ve pratik uygulanır. Vücudun her bölgesine uygulanabilir" ifadelerini kullandı.

0 yorum:

Yorum Gönder