Dermalight Lazer Epilasyon Merkezi ve Güzellik Salonu - Nişantaşı

Epilasyon merkezleri yazılarımıza devam ederken, bu yazımızda İstanbul Nişantaşı epilasyon merkezlerinden Dermalight Lazer epilasyon ve güzellik merkezi ni tanıtacağız.

Medeniyetler oluştukça insanlar istenmeyen tüylerinden hep kurtulmak istemişlerdir. Eski çağlarda sadece bayanların sorunu olarak düşünülürken, günümüzde artık erkekler de sosyal çevre gereği ve kendine özen gösterme isteği sonucunda istenmeyen tüylerden kurtulmak için çözüm yolları aramaya başlamışlardır. Lazer epilasyonu da işte tam bu noktada doğmuştur. İnsanlar istenmeyen tüylerinden kurtulurken en kalıcı, en ağrısız ve cilde en az hasarı veren yöntemlerin zamanla gelişmesinden dolayı lazer epilasyonu keşfedilmiştir. Son zamanlarda bütün dünyada epilasyon için ileri ışık teknolojileri kullanılmaya başlanmış ve kalıcı çözümlere ulaşılmıştır.

İstenmeyen tüylerden kurtulurken, yani epilasyon için uygulanan sistemler birbirinden çok farklı ve çok sayıdadır. Bu sistemlerin hangisinin size en ideal olduğu ve başarısı cildinizin hassaslığına, uygulanılacak bölgeye, kılın yapısına bağlı olarak değişir. Ayrıca genetiğe bağlı olarak değişim gösteren cilt yapılarında dahi lazer epilasyon ile alınan sonuçlar çok olumludur.
Diğer bütün uygulamalarda olduğu gibi lazerli epilasyon uygulamalarında da seçilen yöntem ve uygulaması başarı olasılığını bütünüyle etkilemektedir. Bunun için epilasyon yaptıracağınız yeri seçerken uzman hekim olup olmadığına, çalışılan cihazlara ve sağlıklı bir ortamda yapılıp yapılmadığına çok dikkat ediniz.

Dermalight karşılaşılan cilt sorunlarına ve epilasyon için ışık teknolojileri kullanımı esasına dayalı olarak Nişantaşı İstanbul merkezli olarak sizlere sağlıklı bir hizmet vermek için kurulmuştur. Dermalight lazer epilasyon merkezi, kısaca Esante Sağlık Hizmetleri kuruluşu olarak hizmet vermektedir. Esante Sağlık Hizmetleri de temelinde Tıp doktorlarının bulunduğu bir kuruluştur. Dermalight Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu; epilasyon uygulamalarının yanısıra cilt sağlığı ve güzelliği ile ilgili ışık teknolojileri kullanan bir sağlık merkezidir.
Dermalight Kliğinde konusunda deneyimli ve uzman kadro tarafından çalışmalarını sürdürmektedir.

Dermalight Nişantaşı'nı merkez üst olarak kabul etmiş, ışıklı uygulmalar sonunda da bir takip süreci gerektirdiğinden sizlere en iyi sunmak için başka bir yere veya şehire ikinci bir merkez açmayı düşünmemektedir. Dermalight Lazer Epilasyon Merkezi ve Güzellik Salonunda hizmet veren uzmanlar ve uzmanlık alanları aşağıdaki gibidir.

Halkla İlişkiler Müdürü : Özlem Denizer
Uzman Estetisyen : Oya Denizer
Konsültan Medikal Estetik Hekimi : Alper Gül

Dermalight Lazer Epilasyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Valikonağı caddesi (Askeri müze karşısı) Huzur apartman Kat:3 No:9
Nişantaşı - İstanbul
Tel: 0212291 62 94
Web Site: dermalight.info

0 yorum:

Yorum Gönder