Fizmer Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik merkezi - Bursa

Fizmer, halihazırda yöneticiliğini de sürdüren Uzman Doktor Nur Banu Öncel ve bir grup arkadaşı tarafından 1997 yılında kurulmuş ve Bursa'da estetik alanında açılan ilk kuruluş ünvanını almıştır. Bursa lazer epilasyon merkezleri nden Fizmer'de uzman kişiler tarafından steril ortamlarda lazer epilasyonu yapılmaktadır. En sık yapılan uygulamalar; lazer yardımı ile cilt gençleştirme, lazer yardımı ile cilt lekelerinin tedavisi, lazer yardımı ile kılcal damarların tedavisi ve lazer epilasyondur.

Lazer epilasyonunda dikkat etmeniz gereken unsurlardan en önemlisi lazer epilasyonu yaptıracağınız yerin seçimidir. Bu seçimi yaparken adeta ince eleyip sık dokumalısınız. Lazer epilasyon için size Fizmer'i tavsiye edebiliriz. Lazer epilasyon uygulaması için Fizmer'de Long Pulse Alexandrite Lazer cihazı kullanılmaktadır. Alexandrite Lazer Epilasyon cihazı nın diğer cihazlara nazaran birçok üstünlüğü vardır. Mesela Türk milleti olarak biz daha açık tene sahip ve koyu siyah kıl yapısına sahiptir. Bu cihaz açık renk cilt ve tenlerde kıl köklerine dek inerek kesin çözümü birkaç seansta alabilirsiniz. Bu başarıyı yakalarken hissedilen acıyı dinamik soğutma sistemi sayesinde çok çok hafifletmektedir.

Fizmer Güzellik Merkezinin sunduğu diğer hizmetler; Operatör Doktor Murat Tezcan yönetiminde estetik operasyonlar, ozon tedavisi ve ozon ile yağlardan kurtulma, ultrakavitasyon ile zayıflama, aşırı terleyen kişiler için tedavi, kırışıklık giderilmesi ve botoks uygulamaları, karboksiterapi ve karboksiterapi ile kilo verme ve cilt çatlakları tedavisi, kalıcı makyaj, mezoterapi uygulamalarıyla saç ve yüz mezoterapisi, selülit tedavisi, akupunktur uygulamaları ve Radyofrekans Velasmooth yöntemi ile lipolite ve selülit tedavisi uzman hekimlerce yapılmaktadır.

Fizmer Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi Kampanyaları
Fizmer Lazer Epilasyon 'da Şuanda botoks ve dolgu uygulamalarında taksitli kampanya vardır. 4 ile 8 taksit arasında değişebilen taksitlendirme seçeneğiyle botoks 210 TL, dOlgu uygulaması 520 TL'dir. Koltukaltlaı aşırı terleyen hastalar için koltukaltı terlemeleri için uygulanan tedavi ücreti 650 TL'dir
Ayrıca Ramazan ayı boyunca cilt bakımı saat 11.00 ile 15.00 arası %50 indirimli fiyatı 59 TL'dir.
Ek olarak iki ürün alan cilt bakımı bedavadır.

Fizmer Bursa Epilasyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Kükürtlü Mahallesi Başaran Sokak Beysoylar Apartman
No:3/1 Pembe Çarşı karşısı - BURSA
Telefon: 0 224 232 00 55
Faks : 0 224 232 00 55
E-mail : iletisim@fizmer.com

0 yorum:

Yorum Gönder