Novara Lazer Epilasyon Merkezi - Karşıyaka

İzmir Karşıyaka Lazer Epilayon Estetik ve Güzellik merkezlerinden Novara Lazer Epilasyon ve estetik merkezinde, son teknolojik lazer epilasyon cihazları ile hem erkeklere hem bayanlara lazer epilasyonu yapılabilmektedir. Novara'da uygulanan tedaviler uzman hekimler kontorlündenovara-lazer-epilasyon-karşıyaka olup,novara özel polikliniği sağlık bakanlığından onaylı bir işletmedir.

Lazer epilasyon tedavisi uygulanacak kişinin cilt tipi ve ten rengine göre diode lazer, Alexandirte lazer veya nd-yag mı kullanılacağına Novara uzmanları karar verecektir. Novara doktorları Dr. N. Özmen, Dr. C. Balaban ve Dr. C. Avcı dır.

İzmir Karşıyaka Novara epilasyon merkezinde lazer epilasyon uygulamasının yanı sıra, botox, dolgu ve dövme silme gibi tedavilerde yapılmaktadır. Epilasyon ve diğer estetik uygulaması yaptırmayı düşünen baylar veya bayanlar, Novara'da lazer epilasyon ve diğer uygulamalar ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak ve merak ettiklerinizi danışmak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Novara Doktorları en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Novara Lazer Epilasyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Karşıyaka çarşı karakol karşısı 1716 Sokak no:2 Karşıyaka/ İZMİR
Tel: 0232 364 69 69
Cep: 0530 405 25 25
Web site: novaralazer.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder