Bodrum Beauty Center-Bodrum Lazer Epilasyon Merkezi Saç Ekimi ve Estetik

Bodrum Lazer Epilasyon, Saç Ekimi, Estetik ve Güzellik Merkezi, Türkiye'nin güzide, adına şarkılar yapılan güzide ilçelerinden Bodrum'dadır. Tam olarak Gündoğan Migros'un karşısındadır. Bodrum Beauty Centre'ı her an arayabilir. İstediğiniz konu hakkında ücretsiz bilgi alabilir ve ücretsiz olarak muayene olabilirsiniz. Bodrum Beauty Center'de alanında ihtisaslaşmış uzman kişilerin gözetiminde ve temiz bir ortamda tüm uygulamalar yapılmaktadır.

Bodrum Lazer Epilasyon, Saç Ekimi, Estetik ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar
* IPL Lazer Epilasyon Uygulaması; Plasmalite cihazı yardımı ile istenmeyen tüylerden ağrısız, sızısız ve hiçbir kalıcı iz bırakmadan kurtulabilirsiniz.
* Mezoterapi Uygulaması; saçın kalitesini arttırmak için, saç dökülmelerinin azalaması ve daha canlı bir görünüme kavuşması için saç derisine kimyasal ilaç enje edilmesiyle uygulanır ve yaklaşık 10 seans sonra saçınızda fark edilir düzeyde canlılık görebilirsiniz.
* Saç Ekimi Uygulamaları; yalnızca bir seansta kişinin kendi saçları foliküllere ayrılıp tek tek saç ekimi yapılmaktadır. Yaklaşık olarak 1000 ile 3500 arası saç folikülü ekilebilmektedir. Saç ekiminden sonra 12 gün saçların bakımı, yıkanması ve pansumanları klinik tarafından yapılmaktadır. Bu süre içerisinde kişi günlük yaşantısına dönebilir. Bu uygulamadan sonra 6 ay içerisinde saç diplerindeki dolaşımı arttıran özel bir karışım ile zayıf ve dökülecek olan saçları da canlındırmak mümkün olabilmektedir.
* Varis Tedavi Uygulamaları; Bodrum Güzellik Merkezinde varis tedavisi cerrahi müdahaleye gerek duymadan lazer uygulaması ve skleroterapi uygulamasıyla ağrısız bir şekilde yapılmaktadır.
* Cilt ve Vücut Bakımı Uygulamaları; her türlü cilt sorunları, lekeler, akne izleri, kırışıklık gibi tedaviler ile birlikte cildinizin daha genç bir görünüm alması sağlanaktadır.
* Zayıflama ve Selülit Uygulamaları; üç aşamalı bir şekilde yağ yıkımı sağlanır. Vakum terapi, karboksiterapi ve Enfraruj Uygulamaları
* Makyaj ve kalıcı makyaj uygulamaları
* El ve ayak bakımı

Bodrum Beauty Ceenter Lazer Epilasyon Merkezi, Saç Ekimi, Estetik ve Güzellik İletişim Bilgileri
Adres : Şehit Uğur Öztop Cad. No:23 Gündoğan-Bodrum/MUĞLA (Migrosun karşısı)
Telefon : 0252 387 99 96
Fax : 0252 387 99 94
E-posta : info@bodrumbeautycenter.com
Web Site : bodrumbeautycenter.com

0 yorum:

Yorum Gönder