Özel Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Denizli

Özel Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi Denizli'de 2005 yılından beri sizlere kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermektedir. Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'ndeki tüm uygulamalar Uzman Medikal Estetisyen Doktor Seren Haydaroğlu ve Uzman Medikal Estetisyen Doktor Hakan Haydaroğlu gözetiminde tecrübeli ve alanında uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Uygulamalar sadece size özel ve hijyenik ortamlarda yapılmaktadır.

Özel Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar ise şöyledir;
* Fotoepilasyon Uygulamaları; IPL Dealight Fotoepiliasyon cihazı yardımı ile istenmeyen tüylerden kurtulmak, Gül hastalığı(rozasea) tedavisinde, çil lekeleri tedavisinde, kırışıklıkların giderilmesinde, yaram ve jilet izlerinin kaybolmasında, sivilce tedavilerinde ve dövmelerin silinmesinde bu cihazdan yararlanılır.

* İğneli Epilasyon Uygulamaları; istenmeyen tüylerden kurtulmanın alternatif yoludur. Çüküç iğneler ile zayıf akım verilerek kıl köklerini yakma esasına dayanır. %90'lara varan kalıcı sonuçlar elde edilir.

* Karboksiterapi Uygulamaları ve Selülit Tedavisi; İstenilen bölgeye CO2(Karbondioksit) gazı enjekte edilerek yağların yıkılması için uygulanan sistemdir.

* Sir Ağda Uygulamaları; tamamiyle bitkisel ürünler yardımı ile tüylerin kökünden alınarak sizleri pürüzsüz bir cilde kavuşturur. Tüylerin uzun veya kısa oluşu farketmez. Uygulama yaklaşık kırk dakikada sona erer. Sir Ağda cildi temizleyerek, ölü hücrelerden arındırır ve batıkların oluşumunu önler. Etkisi uzun süre olduğundan geçici ağda yöntemlerinden iyi seçeneklerden birisidir. Sağlık açısından herhangi bir problem oluşturmaz. Ağrılı değildir.

* Botoks ve Dolgu Uygulamaları

* Kimyasal Peeling Uygulamaları

* Lenf Drenaj Uygulamaları ve masaj; Mld masajı adı verilen sistem birçok hastalığın tedavisinde etkindir. Ödem oluşumu, bacakların şişmesi, zararlı maddelerin toksik etki yaratan kimyasalların birikmesi, uykusuzluk, stres, hazımsızlık, adet öncesi ve sonrası gibi dönemlerde etkili çözüm üretir.

* Makyaj ve Kalıcı Makyaj Uygulamaları

* Kirpik Perma Boyama, protez kirpik ve tırnak

* El ve Ayak Bakımları

* Bölgesel Zayıflama ve diyet kontrol Uygulamaları

gibi sizi özel hissettirecek daha birçok uygulama Özel Talya Polikliniği'nde yapılmaktadır. Ayrıca klinikte kullanılan günlük bakım ürünleri, fondöten, temizleyiciler, nemlendiriciler ve maskeler gibi kimyasal karışımların hepsi güvenilir markalı ve Dünyada en çok tercih edilen ürünlerdir. Merkezde kullanılan cihazların hepsi de CE belgelidir.

Denizli Özel Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi Polikliniği İletişim Bilgileri
Adres : Gürcan Mahallesi 789 Sokak Evran-Urhan İş Merkezi K:3 No:31 Denizli
Telefon : 0258 265 60 00
Faks : 0258 265 60 00
Web Site : talyaestetik.com

1 yorum - Add Yours

Adsız dedi ki...

epilasyona gitmiştim.hhiç problemsiz sona erdi dr seren hanıma binlerce teşekkürler

Yorum Gönder