Estia Lazer Epilasyon Merkezi Kızılay - Ankara

Özel Estia Poliklinik ve Lazer epilasyon merkezi Ankara Kızılay'da hizmet vermektedir. Kızılay Estia da en sık yapılan uygulama lazer epilasyon uygulamalarıdır. Bu uygulamalarda bayanlar ve erkekler içinde bölge bölge ayrılır. Günümüzde artık erkekler de kendi kişisel bakımlarına özen göstermeye başlamış ve erkekler de lazer epilasyon teknolojisinden faydalanmaya başlamıştır.

Yüz için Lazer Epilasyon Uygulaması: Bayanlar tarafından en çok tercih edilen bölgelerden birisidir. Fakat erkekler de sakal üstündeki tüyler için bu tedaviye ilgi göstermektedir. Son teknoloji lazer cihazları ile bu tedavide oldukça aşama kaydedilmiş ve kesine yakın sonuçlar elde edilmektedir. Yüz için lazer epilasyon uygulamaları vücuttaki diğer bölgelerden ayrı değerlendirilmelidir. Yüz bölesinde bulunan tüyler diğer bölgelere göre daha ince ve açık renkli olmaktadır. Dolayısıyla yüz bölgesinde lazer epilasyon uygulamaları daha çok seansa ihtiyaç duyar.

KoltukAltı Kılları İçn Lazer Epilasyon Uygulaması: Bayanların estetik açıdan en çok dikkat ettikleri bölgedir. Bundan dolayı en çok lazer epilasyon işlemi uygulanan bölgelerden birtanesidir. Koltukaltı kılları genelde kalın ve sert olur. Bu yüzden az seansta kesin çözüme ulaşılabilir. Ortalama 4-6 seans aralığında kişilik özellileri de dikakte alınarak çözüme kavuşturulabilir.

Bikini Bölgesi Lazer Epilasyon Uygulaması: Bu bölgeyi daha çok kadınlar tercih eder. Bu bölgeye olan fazla isteğin nedenleri arasında kişisel ve toplumsal etkiler, bu bölgede batıkların çok sık gözlenmesi, ağda işleminin bu bölgede daha çok acı vermesi ve ağdanın bu bölgeye uygulamanın zor olmasıdır. Genital bölgedeki kıl yapısı genelde kalın ve koyu renkli olur. Bu bölgede kişinin cilt yapısından kaynaklı kıl dönmeleri ve buna bağlı olarak çeşitli enfeksiyonlar görülebilir. Bu yüzden lazer epilasyon tercih edilir. Genital bölge de lazer epilasyon uygulamalarında az seansta kesin çözümü olan bölgelerden birtanesidir.

Bacak Bölgesi Lazer Epilasyon Uygulaması : Bacak bölgesi de daha çok kadınların tercih ettiği bölgelerdendir. Bayanlarda estetik açıdan bacak bölgesindeki kıllar çok hoş karşılanmaz.Bacak bölgesinde çoğunlukla genetik sebeplerle çıkan kıllar estetik açıdan çok rahatsız edicidir. Alt bacak bölgesi en iyi yanıt veren bölgesdir.

Göğüs Bölgesi Lazer Epilasyon Uygulaması : Bu bölgeyi de aşırı tüylenmesi olan erkekler tercih etmektedir. Gün geçtikçe bu bölgeye gelen talepler artmaktadır. Bu bölgedeki kılın yoğunluğu ve kişinin cilt özellikleri seans sayısını etkiler

Sakal Üstü, Ense ve Boyun Lazer Epilasyon Uygulaması : Yine daha çok erkekler tecih etmektedir. Tıraş olurken jilet ile sakal üstü bölgesine gidildiğinde burada tüylenme başlar ve kalınlaşır, daha sonraları hoş bir görüntü olmaz. Bazı erkeklerde ise genetik olarak elmacık kemiğinin orada ve boyunda sakal çıkmaktadır. Bu da kişiye dış görünüş bozukluğu verir ense de de aynı problem görülebilir.

Ankara Kızılay Estia Lazer Epilasyon Merkezi nde yukarıda saydığımız lazer epilasyon uygulamalarının yanında karboksiterapi uygulamaları, kimyasal peeling, botoks, cilt bakımı, mezoterapi ve makyaj uygulamaları da yapılmaktadır.

Kızılay Estia Lazer Epilasyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Karanfil Sokak Zafir İş Hanı No:4 K:3 Kızılay/ANKARA
Tel : 0312 418 80 60
E-mail : info@estialazer.com

1 yorum - Add Yours

Adsız dedi ki...

estia lazere gidip laser yaptıran arkadaslar yorum yapsın

Yorum Gönder