Tüy Dökücü Kremler Bitkisel Tüy Dökücüler İşe Yarar mı?

Lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerinize kalıcı çözümler bulabilir iken, evde epilasyon yöntemleri de gerek maaliyet, gerek zaman açısınıdan tercihleriniz arasında olabilir. Evde epilasyon yöntemleri ne daha önceki yazılarımızda değinmiştik ancak tüy dökücü kremlerden ve bitkisel tüy dökücülerden bahsetmemiştik. Peki Tüy dökücü kremler, bitkisel tüy dökücüler (kimyasalları yasvip etmiyoruz) ile istemediğimiz tüylerden, kıllardan kurtulmak mümkünmüdür ve bunun sonuçları geçici mi olacaktır kalıcı mı biraz irdeleyelim dedik.

Piyasada oldukça fazla tüy dökücü krem bulunmaktadır. Tüy dökücü kremler tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlamamakla birlikte bölgesel bir epilasyon için tercih edilebilirler. Elbette ki maksat istenmeyen tüylerden kurtulmak ise tüy dökücü kremler geçici bir epilasyon için ideal bir seçim olacaktır. Ancak şuna dikkat edilmelidir ki piyasada yüzlerce belki binlerce çeşit tüy dökücü krem, bitkisel tüy dökücü adı altında kremler çok uygun fiyatlara ve kampanya olarak lanse edilerek satılmaktadır.

Bu kremler içerisinde güvenlimidir değilmidir, iyi sonuç verir mi, yan etkisi nedir gibi sorulara takılmadan önce alacağınız tüy dökücünün Sağlık bakanlığından onaylı olmasına muhakkak dikkat ediniz. Ayrıca bitkisel tüy dökücüleri tercih etmenizi öneririz. Tabi bu gibi alışverişlerinizi de eczanenizden yapmanız sağlığınız açısından önemlidir.

Tüy dökücü kremler köpükler, bitkisel tüy dökücüler de aslında jilet ile alma, ağda yapma gibi yöntemler ile aynıdır diyebiliriz. Sadece bunların daha modern halidir. Bölgesel bir epilasyon yöntemi olduğundan kremi kullandığınız bölgede geçici bir süre amacınıza ulaşmış olursunuz. Bu süre genetik özellikleriniz, yaşam biçiminiz ve kıllarınızın yapısına göre değişkenlik gösterebilecektir.

Eczanelerde gerçekten genetik mühendislik ürünü bitkisel karışımlar ile oluşturulmuş, sağlık bakanlığından onaylı herhangi bir zararı bulunmayan kaliteli Tüy dökücüler bulmak mümkündür. Bunlar krem hem köpük hemde sprey özelliğinde tüy dökücüler olabilir. Lazer epilasyon yaptırmadan geçici bir süre tüylerinize veda etme amacında iseniz Eczanelerden, Sağlık bakanlığı Onayı şartıyla tüy dökücüleri Geçici ama modern olan bölgesel bir epilasyon yöntemi olarak tercih edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder