Özel Yasemen Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Alsancak İzmir

Özel Yasemen Güzellik Merkezi, Doktor Yasemin Fatih Amato tarafından 1996 senesinde kurulmuştur. O tarihten itibaren kişilere farklı olduklarını ve eşinin olmadığını hissettirerek, herkese kaliteli bir hizmet vermeye devam etmektedir. Özel Yasemen Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezinde yapılan tüm uygulamalar, Doktor Yasemin Fatih Amato gözetiminde alanında uzman kişiler tarafından temiz bir ortamda, son teknoloji ve CE belgeli cihazlar kullanılarak yapılmaktadır.

İzmir Alsancak Lazer Epilasyon Merkezleri nden olan bu merkeze randevu alarak gelmeniz tavsiye edilir. Merkez Haftaiçi ve cumartesi günleri sabah saat 10.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Pazar günleri tatil günleridir.

Özel Yasemen Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde yapılan uygulamalar
* Lazer Epilasyon Uygulamaları, foto epilasyon uygulamaları (IPL) ile kalıcı epilasyon uygulamaları...
* Oxfit Uygulamaları: vücudun belli bölgelerine titreşim yaparak, çizgili kasların uyarılması sonucu kan dolaşımını arttıran bir yöntemdir. Bu yöntem vücutta bulunan kas kütlesinin artmasına da yardımcı olur. İstenilen her kas grubu çalıştırılarak geliştirilebilir. Oxfit uygulamaları haftada en az iki veya üç kere tekrarlanmalıdır. Bir seansta yaklaşık 10 dakika süresince uygulanır. Oxfit ile saniye 35 ile 50 kez kasılma üretilebilir.

Oxfitin yaptığı etkiler: Kas yoğunluğu ve gücünü arttırır, ağrıları azaltır, kan dolaşımını düzenleyerek hızlandırır, vücudu şekilllendirir, metabolizmayı sağlamlaştırır.
* Karboksiterapi Uygulamaları
* Cilt bakımı, makyaj uygulamaları, kalıcı makyaj
* Botoks
* Dolgu
* Dövme silme uygulamaları: dövme silmek zahmetli bir iştir öyleki yapılmasından daha da zor bir olaydır. Fakat Q-switched Nd-Yag lazer cihazları ve foto IPL cihazları ile ağrısız sızısız silme işlemi gerçekleştirilmektedir. Bunlardan hangi yöntemin size uygun olduğuna uzmanlar tarafından karar verilir. Bu aşama da dövmenin derinliği, rengine ve cilt tipine bakılır.
* Kilo kontrol, yönetimi ve zayıflama

0 yorum:

Yorum Gönder