Lazer rejuvenasyon (laser rejuvenation) - Cilt Gençleştirme

Lazer rejuvenasyon (laser rejuvenation), lazer kullanılarak ciltte yenileme işlemi gerçekleştirmek anlamına gelmektdir. Rejuvenasyon kelime anlamı olarakta yenileme, cildimiz için düşünürsek gençleştirme anlamına gelmektedir.

Yılların geçmesiyle cildimizde meydana gelen yaşlanma, sigara, stres, güneş, soğuk hava, sıcak hava gibi çevresel faktörler vs. gibi etmenler cildimizde bir takım pigmentlere, kırışıklıklara leke ve sivilceler neden olmaktadır. Bu bu pigmentler lumenis one lazer, I pulse lazer ve gemini lazer teknolojilerinin bir arada kullanılması ile Lazer rejuvenasyon (laser rejuvenation) tedavisi ile yok edilerek bozulmuş ve yıpranmış cilt tabakası ortadan kaldırılır ve cilt gençleştirme (yenileme) işlemi gerçekleştirilir.

El, Yüz ve dekolte bölgelerine rahatlıkla uygulanabilen Lazer rejuvenasyon işlemi, güneşe sıklıkla maruz kalan bu bölgelerin adeta yeniden doğmasına, bebeksi bir hal almasına zemin hazırlayarak eski cilde göre büyük farklar yaratabilmektedir.

Lazer rejuvenasyon da Seanslar
Lazer rejuvenasyon (laser rejuvenation) cilt gençleştirme tedavisi ortalama olarak herbiri 25 dakikadan oluşan 6 seans ta tamamlanmaktadır. Bu sayı değişkenlik gösterebilmekle birlikte Seans aralıkları tedavi olan kişininin cilt özelliklerine ve uygulanan tedaviye göre de 3 ile 6 hafta arasında değişmektedir.

Lazer rejuvenasyon cilt yenileme tedavisi sonrası ortalama 15 dakikalık bir yanma ve kızarıklık hissedilmesi normal bir sonuç olup tedavinin sosyal hayat için önemli bir yan etkisi bulunmamaktadır. Ayrıca tedavi sonrası dikkat edilmesi gereken hususlardan en önemlisi bir süre güneş ışığına maruz kalmamaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder