Era Clinic - Lazer Epilasyon Ugulama Merkezi ve Klinik - Bursa

Era Güzellik Merkezi ve lazer epilasyon uygulamaları merkezi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve Setbaşı'nda Bursa'da hizmet vermektedir. 15.01.2006 tarihinde Ayşe Bocan tarafından Doktor Şeniz Erişen ile birlikte Era Clinic Setbaşı'nda açılmıştır. Bu dönemde sektörün öncü kuruluşlarından Epila Sağlık ve Güzellik Hizmetlerinin çok büyük desteği vardır.
Daha sonra Dermatoloji Uzmanı Doktor Selçuk Özdoğan yönetiminde 15.01.2007 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı(FSM) şubesi hizmete açılmıştır.

Era Clinic'te Estetik ve Lazer Epilasyon Adına aşağıdaki Uygulamalar Yapılmaktadır.
* Lazer epilasyon uygulamaları, soft lazerler, Diod Lazer, Nd-yag, Alexandride Lazer ve IPL lazer sistemleri ile istenmeyen tüylerinizde etkili çözümler uygulanmaktadır.

* Dövme silme uygulamaları; dövme silmede en etkili ve ağrısız yöntem lazer yöntemi olduğundaera-clinic-lazer-epilasyonn bu yöntem kullanılır. Q switch ND YAG lazer 1064 nm ( siyah, lacivert renkli dövmeler için), Q switch ND YAG 532 nm KTP lazer ( kırmızı, mor, turuncu renkli dövmeler için ), Q switch ruby lazer ( siyah, lacivert, yeşil renkli dövmeler ), Q switch alexandrite lazer ( siyah, lacivert, yeşil renkli dövmeler için ), Pulsed dye pigment lazer ( kırmızı, yeşil, lacivert renkli dövmeler için ) bu cihazlar kullanılır.
* Leke izleri ve akne tedavi uygulamaları
* Cilt gençleştirme uygulamaları
* Varislerin tedavileri
* Makyaj ve kalıcı makyaj uygulamaları
* Saç dökülmesi için saçların kuvvetlendirilme işlemleri
* Saç mezoterapisi uygulamaları; saça vitaminler enjekte edilerek daha hacimli daha sağlıklı olmaları sağlanır.
* Karboksiterapi uygulamaları
* Mezoterapi Uygulamaları
* Zayıflama, bölgesel zayıflama, selülit uygulamaları; uzman diyetisyenler ile birlikte kontrollü kilo verme, diyabetliler için diyet programları, sağlıklı kilo verme gibi uygulamalar uzman hekimler kontrolünde yapılır.

Uygulamalar hijyenik koşullarda uzman sağlık ekibi kontrolünde kliniklerde yapılır.

Era Clinic-Lazer Epilasyon Ugulama Merkezi ve Klinik İletişim Bilgileri
Era Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Şubesi
Adres : Barbaros Caddesi Aksel Sitesi D Blok Acıbadem Hastanesi Karşısı Nilüfer-BURSA
Tel : 0224 247 18 19 - 0224 247 12 21

Era Setbaşı Şubesi
Adres : Hocalizade Mahallesi Mercan Apartmanı No:2/3 Setbaşı Köprüsü Yanı-BURSA
Tel : 0224 224 79 57 - 0224 224 54 88
Web Site : eraclinic.com.tr

Epiform Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Avcılar

Epiform Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi, Uzman Estetisyen Nilüfer Özdemir'in sahibi olduğu ve Avcılar'da bulunan merkezdir. Deneyimli, alanlarında uzman kadrosu ve steril bir merkezde tüm uygulamalar Uzman Nilüfer Özdemir gözetiminde yapılmaktadır.

Avcılar Epiform Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar
* Lazer Epilasyon Uygulamaları, lazerli epilasyon, foto epilasyoon ve iğneli epilasyon uygulamaları sizin cilt renginiz, vücut özellikleri ve kıl köklerinin özelliklerine göre tercih edilerek istenmeyen tüylerinizden kesin olarak kurtulmanıza yardımcı oluyor.
* Kavitasyon Yöntemi İle Zayıflama Uygulamaları; Kavitasyon ve ultrasonik epiform-lazerkavitasyon yöntemi ile ses dalgaları yardımıyla yağların yakılması işlemidir. Özellikle selülit ve bölgesel zayıflamada sık kullanılan bir yöntemdir. Kavitasyon işlemi sırasında ağrı ve acı hissedilmeyecek derecede azdır ve cerrahi müdahae bulunulmadan yapılır.
* Yosunla gelen güzellik; bölgesel fazlalıklarınız, selülitleriniz ve sarkmalarınız için yosunla tedavi eskiden beri kullanılan ve hanımlar tarafından çok tercih edilen bir yöntemdir. Yosun terapi, kan dolaşımını düzenleyerek, yağların yakımını hızlandırır, vücudun nefes almasını, nemlenmesini sağlar, kasları gevşeterek masaj etkisi yapar ve yorgunluğunuzu alır.

* Cilt ve Vücut Bakımı; sahip olduğunuz cilt tipinize uygun olarak size özel bir tedavi uygulayarak sizin daha genç ve güzel görünmeniz için çalışmalar yapılmaktadır.
* El, Ayak Bakımları, Manikür ve Pedikür; el ve ayaklar vücudunuz en hassas olan yerlerindendir. Bu yüzden buraların bakımını aksatmayın, düzenli olarak her türlü el ayak, tırnak bakımları merkezde uygulanmaktadır.
* Makyaj ve Kalıcı Makyaj Uygulamaları; dövme işleminin benzeri bir işlemle gözünüzün kenarları, dudaklarınız, kaşlarınız ve dudak çizginiz boyanabilir ve uzun süre kalıcılık gösterir. Doğal bir yöntemdir.
* Klasik ağda yöntemleri ve sir ağda yöntemi; merkezde daha çok sir ağda yöntemi uygulanmaktadır. Bu yöntem normal klasik ağdaya göre daha etkilidir ve kalıcılığı daha fazladır.
* Çeşitli masaj yöntemleriyle kendinizi daha dinç hissedeceksiniz.

Epiform Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Marmara Caddesi Merkez Mahallesi Coşkun Apartmanı No:28 D:2 Avcılar/İstanbul (FEM Dershanesi Yanı )
Telefon : 0212 593 63 77
Cep Tel : 0532 407 28 25
Faks : 0212 593 63 77
E-posta : info@epiform.com
Web Site : epiform.com

Lazer Epilasyon Uygulamalarında Merak Edilenler

Lazer Epilasyon Uygulamaları gelişen son teknolojilerle birlikte istenmeyen tüylerde %100'e yakın çözümler sunmaktadır. Lazer epilasyonu hakkında merak ettiğiniz birçok şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kadınların kusursuz olma isteği, globalleşen dünyada ve gelişen teknoloji ile beraber lazer epilasyonu uygulamalarında son yıllarda oldukça büyük adımlar atılmıştır. İstenmeyen tüyler artık bayanların korkulu rüyası olmaktan çıkıyor. Gerçi son zamanlarda erkeklerde kendilerine bakmaya, şık görünmeye özen göstermeye başladılar ve lazer epilasyonu uygulamaları için erkeklerde sıra bekler oldu. Sonuçta lazer epilasyonu uygulamaları istenmeyen tüyleriniz ve kıllarınızdan kurtulabilirsiniz. Lazer epilasyonu uygulamalarında hormonlara dayalı tüylenmelerde bile oldukça etkilidir kesin sonuçlar alınabilmektedir.
Lazer Epilasyonu uygulamaları, lazerin zararları ve yöntemin kalıcılığı ile ilgili olarak Epiform lazer epilasyon ve güzellik merkezi doktoru ve sahibi Estetisyen Nilüfer Özdemir'den size aydınlatıcı bilgiler.

* Öncelikler lazer epilasyonu deyince akla lazer ışınları ile istenmeyen kıl ve tüylerin foliküllerine zarar vererek ortadan kaldırmak geliyor. Lazer epilasyonu uygulamalarını genital bölgelere, bikini bölgesine, omuz, sırt, koltukaltı bölgesine, enseye ve yüz çevresine gibi vücudun heryerine rahatlıkla uygulanabilir.

* Lazer Epilasyonu Uygulamalarında eskiden ilk lazer epilasyonu cihazlarıyla çalışılırken ten rengi oldukça önem arz ediyordu. Fakat son yıllarda geliştirilen lazerlerle artık ten renginizin de hiçbir önemi kalmadı ve her ten renginde kalıcı sonuçlar elde edebilmek mümkün hale geldi.

* Lazer Epilasyonu uygulamaları esnasında, lazer ışınlarına çok dikkat edilmeli, cilt ve kıl yapısına uygun lazerlerle çalışılmalı ve konunun uzmanı kişilerle çalışılmalıdır. Ayrıca uygulamanın yapıldığı klinik çok temiz olmalıdır.

* Lazer epilasyonu uygulamalarının yapılmaya başladığı tarihten beri süregelen bir araştırma konusu olan bu uygulamaların yan etkisi var mı yok mu ? sorusudur. Son yıllarda yapılan araştırmalar ve gelinen nokta gösteriyor ki lazer epilasyonu uygulamalarının hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır ve uygulama sırasında çok fazla ağrı ve acı hissedilmemekle birlikte yine bu kullanılan cihaza, yapan kişiye, uygulanılan bölgeye, kıl ve vücut yapısına bağlıdır.

* Lazer Epilasyonu Uygulamalarında tek seansta kesin sonuç alınamadığı gibi yine vücut özelliklerinize, lazer epilasyonu uygulanan bölgeye, kıl köklerinin ve cilt renginize bağlı olarak 4 ile 6 haftalık periyotlar halinde 6 veya 8 hafta da kesin sonuçlar elde edebilirsiniz.

* Lazer epilasyonu uygulamalarında buzlu sistemlerden sonra vücutta herhangi bir lekenin oluşması söz konusu bile olmamaya başladı.

Birkaç başlık altında topladığımız Uzman Estetisyen Nilüfer Özdemir'in lazer epilasyonu hakkındaki bilgilerini sizlerle paylaşmış olduk.

Yeni Yıla Girmeden Yenilenme Önerileri - Lazer Epilasyon

Sıcaklarla boğuştuğumuz, iyice dinlendiğimiz ve doya doya güneşlenip tatil yaptığımız bir yaz mevsimini geride bıraktık. Şimdi sıra geldi vücudumuza bakım yapıp, zinde bir şekilde gelecek yaza hazırlamak. Çünkü en iyi bakım kış aylarında yapılır. Oluşan güneş lekelerinden kurtulmak, lazer epilasyon uygulamaları, cilt maskeleri, kimyasal peeling uygulamaları gibi.

Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde Dermatoloji uzmanı olarak görev yapan Doktor Eda Kumbasar güzellik ve iyi bir cilt bakımının sırlarını şu şekilde anlatıyor. Yeni yıla yeni bir siz ile merhaba demek istiyorsanız. Eda Hanım'ın önerilerini dinlemenizi tavsiye ederiz.

* Kış ayları, dermatolojik uygulamalar için en uygun zaman dilimidir. Yapılan uygulamalardan sonra güneşle cildin teması en az olduğundan oluşabilecek lekelerin riski en aza inmiş olur. Dermatolojik uygulamalar arasında lazer epilasyon uygulamaları, kimyasal peeling, çeşitli tedavilerde kullanılan lazerler vardır.

* Cildinizdeki lekelerden lazer cihazlarıyla ağrısız, sızısız ve hiç bir yara izi olmadan tam da kış ayında işleriniz aksatmadan kurtulabilirsiniz.

* Kimyasal Peeling Uygulamaları sizi yeni doğmuş gibi hissetirecek uygulamalar arasındadır. Kırışıklılara, oluşan lekelere bazende yara izlerine yapılan bu uygulamayla cildinizi yenileyebilirsiniz.

* Kimyasal Peeling'ten sonra kış aylarında yapılabilecek diğer bir uygulama ise dolgu uygulamalarıdır. Cilde hacim kazandırmak, kırışıklıkların giderilmesinde ve elastikiyet arttırmak için hyaluronik asit(kimyasal dolgu maddesi)'in enjekte edilerek yapılan uygulamalardır. Bu uygulamadan sonra yılbaşına daha nemli ve daha dolgun bir ciltle girebilirsiniz.

* Özellikle kış mevsiminde yapılması tavsiye edilen uygulamalardan birtanesi de lazer epilasyon uygulamalarıdır. Lazer epilasyon uygulamaları nda daha kesin sonuç alınması için güneşle temas en az olmalıdır. Bu yüzden lazer epilasyon uygulaması yaptırmanın ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın tam zamanıdır. Yeni ve pürüzsüz bir ciltle yılbaşına merhaba deyin.

* Makyaj malzemelerinizi alırken organik olmasına ve cildinize zarar vermemesine dikkat edin.

* Doğal yollardan maske yapıp cildinizde kullanabilirsiniz. Salatalık maskesi gibi taze meyve kullanılarak yapılan maskeler ile birlikte gül suyu ile cildinizi ara da bir temizlerseniz, bu da bir nevi kimyasal peeling uygulaması gösterecektir.

* Cildinizin genç kalmasını istiyorsanız eğer, bol miktarda meyve yiyin, hatta yemeklerde de sebze yemeklerini tercih ederseniz cildiniz daha genç kalır. Alkol ve sigaradan olabildiğince uzak durmaya çalışın. Sigara dumanına bile maruz kaldığınız yerlerde cildinizin gözenekleri tıkanır bu yüzden makyajınızı her gece muhakkak temizleyin ve bol bol sıvı tüketin. Bunların yanında bir günlük sporunuzu yaparsanız eğer daha sağlıklı ve daha genç bir vücuda ve cilde sahip olup, yılbaşına yenilenmiş olarak girebilirsiniz.

Lazer Epilasyonda En İyi Yöntem - En iyi Lazer

'Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır' felsesefesinden hareketle bayanların güzellik sorunları hiç bitmez. Bir bayanın makyajı bile saatlerini alabilir. Bu sorunların arasında en başa bela olanı istenmeyen tüyler yani epilasyondur. Jilet yöntemi ile alınan kıllar çok çabuk sürede ve eskiden daha belirgin bir şekilde çıkar. Ağda ise kadınların kullandığı en klasik yöntemdir. Fakat ağda çok büyük uğraşı ve zaman ister ve kısa sürede yeni tüyler oluşmaya başlar. Üstelik bu işlem can yakıcıdır.

Ağdanın bir adım üstü sir ağdadır. Sir ağda uygulanan bölgede kılların çıkma süresi ağdaya göre daha uzundur. Son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte lazer epilasyon yöntemleri geliştirilmiştir. Çeşitli lazer cihazları kullanılarak yapılan uygulamalar kalıcı çözümler sunmaktadır. İstenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulabilmenizin yolu lazer epilasyon uygulamalarından geçer.

Lazer epilasyon uygulamaları, kişinin cilt özelliklerine, uygulanan bölgeye, kılların rengine ve kalınlığına göre farklılıklar gösterir. Bunun içinde her kişi her lazer epilasyon uygulamasında kesin sonuç alamayabilir veya seanslar uzar. Bunu da yenmenin tek yolu lazer epilasyon uygulamaları uzmaen iyi lazer epilasyon yöntemin kişiler kontrolünde ve hijyenik ortamlarda(kliniklerde) kişiye özel yapılmalıdır.

Lazer Epilasyonu uygulamalarında cilt renginin açık, kılların ise daha koyu olduğu zaman en çok çabuk sonuç alınabilir. Lazer epilasyon uygulaması lazer ışınları vasıtası ile yapıldığından uygulamadan yaklaşık 15-20 gün sonra güneş ışığına çıkılması önerilir. Aksi takdirde lekelenmelere oluşabilir. Lazer epilasyon uygulamalarının bu yüzden yazın yapılmaması önerilir. İğneli epilasyonda kıl köklerine zayıf akım verildiğinden uygulamadan birkaç sonra ancak duş alınabilinir, fakat lazer epilasyon uygulamalarında böyle bir sorun yoktur. Lazer epilasyon uygulamasını yapacak kişinin bir estetisyen değil, bu işin uzmanı kişiler tarafından yapılmalıdır.
Diğer bir önemli nokta ise lazer epilasyon cihazına karar verilme sürecidir.

Peki en iyi lazer epilasyon cihazı hangisidir?
Bu soru aslında kişiye özel olmalıdır. Sizin cildinize ve kıl özelliklerinize en uygun cihaz hangisidir?
Şimdi lazer epilasyon uygulamasında kullanılan lazer tipleri ve kullanılan cihazları kısaca tanıtalım.

Alexandrite Lazer; çalışma dalga boyu 755 nanometredir. Türkiye'de çok yaygın olarak kullanılan ve Ruby'den sonra en eski lazer epilasyon cihazıdır. Açık ten rengine sahip olanlar için daha kesin sonuçlar verir. Koyu tenlere pek uygulanmaz. Gentlelase, Apogee ve Epitouch Plus lazer epilasyon cihazlarında kullanılır.

Ruby Lazer; çalışma dalga boyu 694 nanometredir. En eski lazer teknolojisidir. Eski olmasına karşın en acıyı hissettiren lazer cihazı da Ruby'dir. Esmer tenlere çok uygulanmaz. RubyStar ve Palomar E2000 kullanıldığı cihazlardır.

Nd-Yag Lazer; çalışma dalga boyu 1064 nanımetredir. Tüm cilt renklerine uygulanabilir fakat kesinliği çok kanıtlanmamıştır. Çok koyu cilt renkleri için Nd-Yag lazer epilasyon cihazı 800 nanometre çalışma dalga boylu olan tercih edilir. Coolglide, Medlite IV, Varia, Athos, Lyra ve Image lazer epilasyon cihazlarına uygulanır.

IPL(flaş lambalı lazer); çalışma dalga boyu 550 veya 1200 nanometredir. Bu teknoloji en çok gelişmiş ve en son teknoloji ile en kesin sonuçların alındığı lazer epilasyon cihazıdır. çünkü çalışılan dalga boyu geniş aralıklıdır. Tüm cilt ve ten tiplerine rahatlıkla uygulanabilir. EpiLight, PhotoDerm, Quantum, Aculight ve Vasculight kullanıldığı cihazlardır.

Diode Lazer; çalışılan dalga boyu 800 ya da 810 nanometredir. IPL teknolojisinden sonra en kesin sonuçların alındığı lazer tipidir. SLP 1000, F1 Diode, Light Sheer, MeDioStar, LaserLite, Epistar ve Apex 800 kullanılan cihazlardır.

Özel Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Denizli

Özel Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi Denizli'de 2005 yılından beri sizlere kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermektedir. Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'ndeki tüm uygulamalar Uzman Medikal Estetisyen Doktor Seren Haydaroğlu ve Uzman Medikal Estetisyen Doktor Hakan Haydaroğlu gözetiminde tecrübeli ve alanında uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Uygulamalar sadece size özel ve hijyenik ortamlarda yapılmaktadır.

Özel Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar ise şöyledir;
* Fotoepilasyon Uygulamaları; IPL Dealight Fotoepiliasyon cihazı yardımı ile istenmeyen tüylerden kurtulmak, Gül hastalığı(rozasea) tedavisinde, çil lekeleri tedavisinde, kırışıklıkların giderilmesinde, yaram ve jilet izlerinin kaybolmasında, sivilce tedavilerinde ve dövmelerin silinmesinde bu cihazdan yararlanılır.

* İğneli Epilasyon Uygulamaları; istenmeyen tüylerden kurtulmanın alternatif yoludur. Çüküç iğneler ile zayıf akım verilerek kıl köklerini yakma esasına dayanır. %90'lara varan kalıcı sonuçlar elde edilir.

* Karboksiterapi Uygulamaları ve Selülit Tedavisi; İstenilen bölgeye CO2(Karbondioksit) gazı enjekte edilerek yağların yıkılması için uygulanan sistemdir.

* Sir Ağda Uygulamaları; tamamiyle bitkisel ürünler yardımı ile tüylerin kökünden alınarak sizleri pürüzsüz bir cilde kavuşturur. Tüylerin uzun veya kısa oluşu farketmez. Uygulama yaklaşık kırk dakikada sona erer. Sir Ağda cildi temizleyerek, ölü hücrelerden arındırır ve batıkların oluşumunu önler. Etkisi uzun süre olduğundan geçici ağda yöntemlerinden iyi seçeneklerden birisidir. Sağlık açısından herhangi bir problem oluşturmaz. Ağrılı değildir.

* Botoks ve Dolgu Uygulamaları

* Kimyasal Peeling Uygulamaları

* Lenf Drenaj Uygulamaları ve masaj; Mld masajı adı verilen sistem birçok hastalığın tedavisinde etkindir. Ödem oluşumu, bacakların şişmesi, zararlı maddelerin toksik etki yaratan kimyasalların birikmesi, uykusuzluk, stres, hazımsızlık, adet öncesi ve sonrası gibi dönemlerde etkili çözüm üretir.

* Makyaj ve Kalıcı Makyaj Uygulamaları

* Kirpik Perma Boyama, protez kirpik ve tırnak

* El ve Ayak Bakımları

* Bölgesel Zayıflama ve diyet kontrol Uygulamaları

gibi sizi özel hissettirecek daha birçok uygulama Özel Talya Polikliniği'nde yapılmaktadır. Ayrıca klinikte kullanılan günlük bakım ürünleri, fondöten, temizleyiciler, nemlendiriciler ve maskeler gibi kimyasal karışımların hepsi güvenilir markalı ve Dünyada en çok tercih edilen ürünlerdir. Merkezde kullanılan cihazların hepsi de CE belgelidir.

Denizli Özel Talya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi Polikliniği İletişim Bilgileri
Adres : Gürcan Mahallesi 789 Sokak Evran-Urhan İş Merkezi K:3 No:31 Denizli
Telefon : 0258 265 60 00
Faks : 0258 265 60 00
Web Site : talyaestetik.com

Bodrum Beauty Center-Bodrum Lazer Epilasyon Merkezi Saç Ekimi ve Estetik

Bodrum Lazer Epilasyon, Saç Ekimi, Estetik ve Güzellik Merkezi, Türkiye'nin güzide, adına şarkılar yapılan güzide ilçelerinden Bodrum'dadır. Tam olarak Gündoğan Migros'un karşısındadır. Bodrum Beauty Centre'ı her an arayabilir. İstediğiniz konu hakkında ücretsiz bilgi alabilir ve ücretsiz olarak muayene olabilirsiniz. Bodrum Beauty Center'de alanında ihtisaslaşmış uzman kişilerin gözetiminde ve temiz bir ortamda tüm uygulamalar yapılmaktadır.

Bodrum Lazer Epilasyon, Saç Ekimi, Estetik ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar
* IPL Lazer Epilasyon Uygulaması; Plasmalite cihazı yardımı ile istenmeyen tüylerden ağrısız, sızısız ve hiçbir kalıcı iz bırakmadan kurtulabilirsiniz.
* Mezoterapi Uygulaması; saçın kalitesini arttırmak için, saç dökülmelerinin azalaması ve daha canlı bir görünüme kavuşması için saç derisine kimyasal ilaç enje edilmesiyle uygulanır ve yaklaşık 10 seans sonra saçınızda fark edilir düzeyde canlılık görebilirsiniz.
* Saç Ekimi Uygulamaları; yalnızca bir seansta kişinin kendi saçları foliküllere ayrılıp tek tek saç ekimi yapılmaktadır. Yaklaşık olarak 1000 ile 3500 arası saç folikülü ekilebilmektedir. Saç ekiminden sonra 12 gün saçların bakımı, yıkanması ve pansumanları klinik tarafından yapılmaktadır. Bu süre içerisinde kişi günlük yaşantısına dönebilir. Bu uygulamadan sonra 6 ay içerisinde saç diplerindeki dolaşımı arttıran özel bir karışım ile zayıf ve dökülecek olan saçları da canlındırmak mümkün olabilmektedir.
* Varis Tedavi Uygulamaları; Bodrum Güzellik Merkezinde varis tedavisi cerrahi müdahaleye gerek duymadan lazer uygulaması ve skleroterapi uygulamasıyla ağrısız bir şekilde yapılmaktadır.
* Cilt ve Vücut Bakımı Uygulamaları; her türlü cilt sorunları, lekeler, akne izleri, kırışıklık gibi tedaviler ile birlikte cildinizin daha genç bir görünüm alması sağlanaktadır.
* Zayıflama ve Selülit Uygulamaları; üç aşamalı bir şekilde yağ yıkımı sağlanır. Vakum terapi, karboksiterapi ve Enfraruj Uygulamaları
* Makyaj ve kalıcı makyaj uygulamaları
* El ve ayak bakımı

Bodrum Beauty Ceenter Lazer Epilasyon Merkezi, Saç Ekimi, Estetik ve Güzellik İletişim Bilgileri
Adres : Şehit Uğur Öztop Cad. No:23 Gündoğan-Bodrum/MUĞLA (Migrosun karşısı)
Telefon : 0252 387 99 96
Fax : 0252 387 99 94
E-posta : info@bodrumbeautycenter.com
Web Site : bodrumbeautycenter.com

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi-Bornova/İzmir

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi, İzmir'de Bornova'dadır. Birgül Hanım tarafından 2000 yılında kurulan merkez, tüm bayanların kendilerini daha güzel, daha genç ve daha alımlı hissetmeleri için uzman kişiler gözetiminde steril kliniklerde çalışmaktadırlar. Birgül Hanım 1995 yılında bu meslek hayatına uzman estetisyen olarak adımını atmıştır. Yaklaşık 15 senelik tecrübesiyle sizlere en uygun tedavi yöntemleri ile en son teknoloji kullanılarak üretilmiş modern cihazlar ile uygulamalar gerçekleştirilmektedir.

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar
* Bornova Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi 'nde öncelikli amaç, ağrısız sızısız mükemmel bir sonuç alınan lazer epilasyonu uygulamalarıdır. Lazer epilasyonun yanında iğneli epilasyon uygulamaları da yapılmaktadır.

* Tattoo; geçici dövme uygulamaları da yapılmaktadır. Geçici dövme ile de 2 hafta ile 4 hafta arasında vücut ısısı ile terleme hızına bağlı olarak kalıcılık verilir. Sizin seçtiğiniz herhangi bir şekili, yazıyı veya herhangi bir kaynakta beğendiğiniz şekli merkeze getirip, vucudunuz her yerine dövme olarak işleyebilmektedirler.
* Çeşitli Vücut masajları
* Cilt ve yüz bakımları
* El ve ayak bakımları, manikür, pedikür uygulamaları
* Makyaj ve kalıcı makyaj uygulamaları
* Modern ağda uygulamaları
yapılmaktadır.

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde cilt bakımı uygulamalarında kaliteli ve dünya çapında üne sahip Rejuvi, Exuviance ve Mila d'opiz marka ürünler kullanılmaktadır.

Lazerli ve iğneli Epilasyon uygulamalarından sonraysa, tüylerin daha güvenilir ve daha etkili şekilde azalmasına yardım eden Bio Depiless marka ürünler kullanılmaktadır.

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde güzelliğinizin farkına varacak ve başkaları tarafından farkedileceksiniz.

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Mustafa Kemal Caddesi Girit Apartmanı No:38/2 Bornova/İZMİR
Telefon : 0232 343 35 15
E-posta : info@birgulepilasyon.com
Web : birgulepilasyon.com

Doktor Ethem Mercan Lazer Epilsyon ve Cilt Hastalıkları Merkezi - Beşiktaş

Doktor Ethem Mercan Cilt Hastalıkları ve Lazer Epilasyon Uygulamaları Merkezi, İstanbul'da Avrupa Yakası Beşiktaş'ta bulunmaktadır. Dermatolog Doktor Ethem Mercan 1986 yılında Tıp eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur. Fakülteyi bitirdikten sonra Dermatoloji alanında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde uzmanlığa başladı ve 1996 yılında Dermatolog ünvanını aldı. Tüm cilt ve deri hastalıklarının teşhisinin ve tedavilerinin yanısıra lazer cihazlarının yardımıyla lazer uygulamaları konuları uzmanlık alanıdır.

Beşiktaş Lazer Epilasyon Merkezlerinden Doktor Ethem Mercan'ın cilt ve deri hastalıkları ve lazer uygulamaları merkezi, Lazer konularında da Fraksiyonel Co2(karbondioksit), Erbius-Glass, Q switced Ndyag lazer cihazıyla lazer uygulamalrı, selülit ve bölgesel zayıflama alanlarında tecrübe sahibidir.

Doktor Ethem Mercan Cilt Hastalıkları ve Lazer Epilasyon Uygulamaları Merkezinde Doktor Ethem Bey'in kullandığı cihazlar şu şekildedir; Qswitched Ndyag lazer epilasyon cihazı, thermage, fraksiyonel CO2 ve Fraksiyonel Erbium cihazları ve ultrashape ulthera cihazlarında deneyimlidir.

Doktor Ethem Mercan Cilt Hastalıkları ve Lazer Epilasyon Uygulamaları Merkezinde Yapılan Uygulamalar;
* Lazer epilasyon uygulamaları
* Lazer ile ağrısız sızısız dövme silme
* Lazer uygulamaları ile cilt gençleştirme
* Dolgu ve kimyasal peeling uygulamaları
* Mezoterapi ve botoks uygulamaları
* Kriyoterapi; yara adı verilen anormal dokuları dondurarak yok etme esasına dayanan uygulamalardır. Genellikle rahim ağzı bölgesindeki yaraların tedavilerinde kullanılır.
* Sivilce ve Cilt lekelerinin tedavileri

Beşiktaş Doktor Ethem Mercan Lazer Epilsyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Ortabahçe Cad. No:7 Beşiktaş/İSTANBUL
Telefon : 0212 236 47 11
Fax : 0212 236 47 12
E-posta : bilgi@ethemmercan.com
Web : ethemmercan.com

Happy Estetik ve Güzellik - Lazer Epilasyon Pendik

Pendik Happy Estetik Güzellik ve Lazer Epilasyon merkezi alanında uzman hekimleri ve güzellik uzmanları ile İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te hizmet vermektedir. Müşterilerine en son teknoloji ile doğru ve etkin tedavi yöntemlerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda işinin uzmanı hekimler ile sunarak, hastanın beklentilerine en yüksek derecede cevap vermek Happy Estetik Güzellik ve Lazer epilasyon merkezi nin temel amacıdır.

Pendik Lazer Epilasyon Merkezlerinden Happy Estetik ve Güzellik Merkezinde aşağıdaki tedaviler uygulanmaktadır;

* Lazer Epilasyon ve lazer ile cilt yenileme tedavileri.
* Botoks uygulamaları
* Dolgu ve cilt bakımı uygulamaları
* Karboksiterapi ve mezoterapi
* Kimyasal peeling, lipolizis ve bölgesel zayfılama gibi tedaviler..

İstanbul Anadolu yakası lazer epilasyon merkezlerinden Happy Estetik Güzellik ve lazer Epilasyon merkezi hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve randevu işlemlerinizi gerçekleştirmek için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Happy Estetik Güzellik ve Lazer Epilasyon Pendik İletişim Bilgileri
Adres: Seyit Burhan Toprak caddesi Gülay Apartman No:14/4 Pendik - İstanbul
Telefon: 0216 390 35 65
Online Destek: happyestetik@hotmail.com
Web Site: happyest.com.tr

Mira Estetik - Lazer Epilasyon Ataşehir

İstanbul Ataşehir Mira Estetik ve Lazer Epilasyon merkezi öncelikle menuniyet verici hizmetler sunmayı amaç edinmiş, güven unsurlarını her zaman ön planda tutan İstanbul epilasyon merkezlerindendir. Lazer Epilasyon'da bu sefer kaybetmek hoşunuza gidecek sloganı ile uygulamarını gerçekleştiren ve kalıcı çözümler üreten Mira Estetik Ataşehir Uphill Towers'da bulunmaktadır.

Kadın veya Erkek ayırt etmeksizin görünümüne özen gösteren göstermek isteyen herkez için tedavi seçenekleri ve türleri bulunan İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Mira Estetik ve Lazer Epilasyon'da uygulanan hizmetler aşağıdaki gibidir;

* Lazer Epilasyon tedavisi ile istenmeyen tüylerinize, kıllarınıza kalıcı çözümler.
* İğneli epilasyon tedavisi
* Cilt bakımı
* Leke ve akne yok etme tedavileri
* Profesyonel Make up (Profesyonel Makyaj)
* Oksi terap
* Saç Ekimi

İstanbul Ataşehirde estetik ve lazer epilasyon merkezi arıyorsanız veya Mira'yı biliyor ve güveniyorsanız bir randevu alıp yukarıdaki tedavilerden bir veya birkaçı için ayrıntılı görüşebilirsiniz. Mira Estetik ve Lazer epilasyon merkezi hakkında daha ayrıntılı bilgi ve reservasyon işlemleriniz için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Ataşehir Mira Estetik - Lazer Epilasyon İletişim bilgileri
Adres: Uphill Towers Kat:12 B blok D:68 Batı Ataşehir - İstanbul
Telefon: 0216 688 26 36
E-mail: info@miraestetik.com
Web Site: miraestetik.com

Kozmed Lazer Epilasyon Merkezleri-İstanbul(Şişli) - Mersin

Kozmed Lazer Epilasyon, İstanbul Şişli'de Apex Tıp Merkezi'nde, Mersin'de Yenişehir Hastanesi'nde hizmetlerini sürdürmektedir. Çalışma ortamı hastaneler olduğu için diğer lazer epilasyon merkezlerine göre daha avantajlıdır. Diğer lazer epilasyon merkezleri kliniklerinde, Kozmed Lazer hastanelerde olduğu için sürekli denetim altındadır ve daha steril bir ortamdadır.

Koz-Med kliniklerinde kendi dalında uzman, son teknoloji kullanılarak hizmet verilmektedir. Kozmed kliniklerinde çalışan uzman hekimlerden bir tanesi de Cilt Hastalıkları Uzmanı Doktor Canan Savaş'tır. Doktor Canan Savaş İstanbul doğumlu olup, 95'te İstanbul Tıp Fakültesini bitirmiş, 99 yılında Şişli Etfal Hastanesi'nde dermatoloji alanında ihtisas yapmış, 99'dan 2003'e kadar Medikal Park'ta cilt hastalıkları uzmanı olarak görev yapmış ve 2003'te Kozmed Lazer Epilasyon İstanbul Şişli Merkezi'nde cilt hastalıkları uzmanı olarak göreve başlamıştır. 1999 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Cilt Hastalıkları dokturudur.

Kozmed Lazer Merkezlerinin Yaptığı Uygulamalar
* Öncelikli olarak FDA belgeli scannera sahip Sharpan marka Alexandrite Lazer epilasyon cihazı ile lazer epilasyon uygulaması,
* LPG marka ve Presor marka cihazlar ile selülit ve bölgesel incelme uygulamaları,
* Thalaterm marka masaj kapsülü ile birlikte Skinmaster sistemleri vücut ve cilt bakımı uygulamaları,
* Lumenis Bclear markalı cihaz ile sedef hastalığı ve vitiligo hastalığı(vücutta renk kaybıyla beraber beyaz beyaz yama şeklinde görünen lekelerdir. Melanositlerin kaybolması ile oluşur) tedavi uygulamaları
* Lumenis CO2(Karbondioksit) cihazıyla sivilce(akne)i siğil ve ben tedavileri
* Photogenica cihazı ile kılcal damar tedavileri ve cilt yenileme uygulamaları
* Son teknoloji ile ağda uygulamaları
* Kimyasal peeling
* Antiaging uygulamaları

Kozmed Lazer Epilasyon İstanbul İletişim Bilgileri
Adres : Abide-i Hürriyet Caddesi No:103 Apex Tıp Merk. Şişli/İstanbul
Telefon : 0212 233 61 38
Fax : 0212 233 61 38

Kozmed Lazer Epilasyon Mersin İletişim Bilgileri
Adres : Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4 Özel Yenişehir Hast. Yenişşehir/Mersin
Telefon : 0324 329 39 00

Şiva Lazer Epilasyon Merkezi - Kayseri Epilasyon Merkezleri

Şiva Lazer Epilasyon estetik ve güzellik merkezi olarak Kayseri de hizmet vermeye başlayan merkez kendini geliştirerek şimdilerde Özel Şiva Polikliniği olarak lazer epilasyon, sağlık ve estetik alanındaki hizmetlerine devam etmektedir. Kayseri de KayseriPark AVM'nin yan giriş kapısı karşısında bulunan Şiva Özel Polikliniğinde lazer epilasyon uygulamalarının yanı sıra, estetik, sağlık ve güzellik adına birçok tedavi uygulanmakta olup, bu uygulamalar uzman doktor kontrolünde gerçekleşmektedir.

Tıptaki ve estetikteki son teknolojileri takip eden, sürekli kendini güncelleyen ve her zaman son yenilikler ile hizmet vermeyi amaç edinen Kayser Şiva'da kişiye özel Ücretsiz vücut analizi hizmeti de verilmektedir.

Şiva Lazer Epilasyon Kayseri'de Uygulanan tedavilerden bazıları aşağıdaki gibidir;
* Lazer Epilasyon ve İğneli epilasyon ile kalıcı epilasyon çözümleri
* Profesyonel cilt bakımı ve makyaj
* Manikür ve Pedikür Uygulamaları
* Bedensel ve bölgesel incelme, diyet ve beslenme
* Ozon terap, karboksiterapi, vakum terapi, mezoterapi uygulamaları
* Lipoliz, cilt bakımı, botox ve dolgu tedavileri
* Profesyonel ve kalıcı makyaj
* Rejuvenasyon ürünleri ile tedaviler

Kayseri Lazer Epilasyon - Özel Şiva Polikliniği hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek, randevu almak ve ücretsiz vücut analizi hizmtelerinden yararlanmak için iletişim bilgilerini kullanarak irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca Şiva web sitesinden online randevu işlemleriniz gerçekleştirebilirsiniz.

Şiva Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Kızılırmak caddesi Alpaslan mahallesi Soyışık apartman C blok 89/B Kayseri
KayseriPark Alışveriş merkezi yan giriş kapısı karşısı.
Telefon: 0352 223 71 09
E-Mail: info@sivaguzellik.com.tr
Web Site: sivaguzellik.com

Aylazer Lazer Epilasyon ve Dermatoloji Merkezi - Aydın

Aylazer Dermatoloji merkezi olarak Aydın'da kurulmuş olan merkez Lazer epilasyon uygulamalarının yanı sıra birçok dermatolojik tedavilerde yapmaktadır. Aydın epilasyon merkezleri nden diyebileceğimiz Aylazer, Dermatoloji merkezi olmanın yanısıra Aylazer lazer Epilasyon Cilt sağlığı ve Estetik Merkezi olarak da bilinmektedir. Merkezin yetkilisi Adem Murat Aydoğan'dır ve Aydın merkez de bulunmaktadır.

Aydın Aylazer Lazer Epilasyon Merkezi nde yapılan uygulamalardan bazıları aşağıdaki gibidir;
* Lazer epilasyon uygulamaları
* Kimyasal peeling
* Mezoterapi
* Kılcal Varis tedavileri
* Cilt yenileme, leke ve iz yok etme tedavileri

Aydın Merkez - Aylazer hakkında daha fazla bilgi edinmek için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Aylazer Epilasyon Cilt Sağlığı ve Estetik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Muğla Bulvarı Adnan Menderes mahallesi No:2 Kat: 2
Telefon: 0256 211 63 93

Tunara Lazer epilasyon ve Güzellik Merkezi - İskenderun

Tunara lazer epilasyon ve güzellik merkezi Hatay ilimizde İskenderun da 2005 yılında kurulmuş ve 5 yıldır da güzellik alanında hizmet vermektedir. Vucüt ve cilt sağlığı, güzellik, estetik ve lazer epilasyon gibi çok geniş uygulamalarda hizmet veren İskenderun Tunara Güzellik Merkezi yapılcak uygulamayı planlanan zamanda ve istenilen sonuçlar ile bitirerek iyi bir izlenim bırakmış ve bugünlere ulaşmıştır.

Bünyesinde vücut ve cilt sağlığı konusunda uzmanlaşmış çalışanları barındıran Tunara, yoğun uygulamalara karşı cevap verebilecek uzman kadrosuna, gerekli ekipman ve donanıma da sahiptir. Dürüst, doğru ve yenilikçi çalışmayı prensip edinmiş olan Tunara lazer epilasyon ve güzellik merkezi bu sayede iyi referanslar almış, tecrübesini arttırarak da büyümesine devam etmektedir.

Hatay - İskenderun Tunara da Yapılan Uygulamalar aşağıdaki gibidir;
* Lazer epilasyon uygulamalrı
* Karboksiterapi uygulamaları
* Yüz ve Saç mezoterapisi
* Foto Rejuvenasyon ve ozon tedavisi
* Ağda uygulamaları
* Leke ve iz yok etme tedavileri
* Kimyasal peeling, botox, dolgu, manikür, pedikür vb uygulamalar.

Tunara lazer epilasyon İskenderun hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek, randevu almak ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Tunara Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Şehit Pamir caddesi savaş mahallesi Abdullah Biçer iş Merkezi No: 22 Kat: 3 Daire: 5
İskenderun - Hatay
Telefon: 0326 619 99 10
E-Mail: info@tunara.com.tr
Web Site: tunara.com.tr

Epilasyon Eldiveni ve Kullanımı

Bayanlar için epilasyon eldivenleri çok çeşitli olmakla birlikte kullanımları da epey bir yaygınlaşmıştır. Çünkü evde yapılacak epilasyon da ağda, jilet veya iplik ile alma gibi yöntemler acı verebilmektedir. Epilasyon eldiveni ile neredeyse acı hissedilmeyecektir. Epilasyon eldiveni kullanımı bayanlar için epilasyonu daha keyifli ve kolay hale getirmek için idealdir. Peeling etkili epilasyon eldiveni vs gibi çeşitli epilasyon eldivenleri piyasada mevcuttur. Kullanımları da çeşitlerine göre değişiklik gösterebilen epilasyon eldivenleri genel olarak şu şekilde kullanılır;

Epilasyon Eldiveni Kullanımı
Eldiven elinize takılır. Cildinizin uygulama yapacağınız bölgesi kuru olmalıdır. Daha sonra uygulama bölgesi eldiven ile saat yönünde dairesel olarak ovulur. Bu işlem 5 kez tekrarlanır. Daha sonra tam tersi olan saat yönünün tersi yönde dairesel ovma işlemi yine 5 kez tekrarlanır. Epilsyon eldiveni ile ovma yaparken yukarı aşağı hareketler tavsiye edilmez ve dairesel hareket olumlu sonuç almak için daha uygundur.

Bu işlemler yapıldıktan sonra ölü teninizin ve tüylerinizin bıraktığı beyaz bir toz çıkmaya başlayacaktır. Daha sonra işlem yapılan bölge bol su ile yıkanmalıdır. Ardından tercihe göre nemlendirici kremde sürmek iyi gelecektir. Sonuç olarak cildinizde 5-6 gün sürecek kılsız tüysüz bir parlaklık oluşmul olacaktır.

Tabii yukarıdaki epilasyon eldiveninin genel kullanımı dır. Eldivenin çeşidine göre özel kullanım biçimi olabileceğinden kullanım kılavuzu iyi okunmalı ve öyle uygulamaya geçilmelidir.

Epilasyon Eldiveni Kullanılmayacak Durumlar
Epilasyon eldiveni tahriş olmuş tenlerde ve yaralı bölgelerde kullanılmamalıdır. Meme ucu, koltuk altı, göz, burun ve genital bölge gibi hassas noktalarda da kullanılmaz. Bacak ve kol epilasyonu için eldiven kullanımı idealdir. Son olarak epilasyon eldiveni çocukların ulaşabilecekleri yerlerden uzak tutulmalıdır.

Uyuşturucu Sprey - Ağda ve Epilasyon Öncesi

Uyuşturucu sprey kullanmak evde yapılacak epilasyonda ağrı ve acı hissini çok çok aza indirirken, yanma hissini de hayli azaltmaktadır. Evde yapacağımız geçici epilasyon yöntemlerinden birtanesi de ağda yöntemidir. Son zamanlarda çok çeşitli ağda kürleri çıkmış olmakla birlikte bunlar ile ilgilenmeyen bayanlar normal bildiğimiz ağda yönteminde acı çekebilirler. (erkekler de yapabilir tabii) Özellikle bikini bölgesi ve genital bölgeye yapılacak ağda eğer normal ev ağdası şeklinde yapılıyor ise hayli acı vericidir.

Ağda ile istenmeyen tüylerime geçici de olsa çözüm bulacağım diyorsanız, ağdanın tüm bu ağrı ve acı hissinden kurtulmak, bunu en aza indirmek için ağda öncesi uyuşturucu sprey ler kullanabilirsiniz. (Bazen bu sprey değil de bitkisel bir jel, bir ağda kürü de olabilir). Bu uyuşturucu spreyler tıpkı bir lokal anestezi gibi epilasyon bölgesini uyuşturarak canınızın yanmamasını veyahut daha az yanmasını sağlarlar.

Evde yapılan epilasyonda veya ağda da diyelim uyuşturucu sprey kullanmak sakıncalı mıdır sorusu birçok bayaagda için uyusturucu spreynın merak ettiği bir sorudur. Mantıklı olarak düşünürsek madem acı çekmemek gibi bir lüksümüz var bu neden sakıncalı olsun diyebiliriz. Fakat piyasadaki uyuşturucu sprey adı altında satılan her ürünü de kullanmamız elbbetteki doğru olmayacaktır. Son yıllarda epilasyon sektörünün gelişmesi ve talebin çok fazla artması birçok çakma diye tabir edebileceğimiz spreyleri, ilaçları, hapları piyasaya çıkarmıştır. Bu nedenle ağda öncesi sprey seçerken titiz davranmalı, olabilirse bir hekimden tavsiye almalı ve en önemlisi de Sağlık Bakanlığınca onaylanmış ve Eczaneden alınan bir ürün kullanılmalıdır. Aksi halde onaysız ve kaçak ürünler özellikle hassas bölgelerimizde ki kullanumlarda ciddi sorunlar doğurabilirler.

Tüm bunlara dikkat ettikten sonra ağda öncesi kullanacağımız uyuşturucu sprey in veya jelin kullanım talimatlarını iyi okuyup işlemlerinizi öyle gerçekleştirmeliyiz. Böylece ağda da kılın kökten çekilmesi ile oluşacak ağrı ve acı hissini yenmiş ve istenmeyen tüylerimize bir müddet de olsa veda ederken işimizi de ağrısız sızısız halletmiş oluruz.

SmartXIDE Dot Co2 Fraksiyonel Lazer Uygulamaları

Daha önceki yazılarımızda Fraksiyonel Co2 lazer tedavilerinden, fraksiyonel co 2 (karbondioksit) lazerler ile ciltteki leke ve izlerin yok edilmesinden bahsetmiştik. O yazılara şu linklerden ulaşabilirsiniz. Fraksiyonel Co2 lazer tedavileri - Fraksiyonel Co2 Lazerler ile iz ve leke yok etme

Bu yazımızda da SmartXIDE Dot Co2 son teknoloji fraksiyonel lazerlerden bahsedeceğiz. SmartXIDE Dot, fraksiyonel Co2 (karbondioksit) lazerlerin en gelişmiş olanlarındandır. SmartXIDE Dot Co2 fraksiyonel lazerler ile tedavi yapılacak cilte özel birçok ayar yapmak mümkün olmuş bu da normal fraksiyonel lazerlere, er-yag lazerlere göre hayli üstünlükler sağlamıştır. Ayrıca tedavi sırasında atış yapılacak olan bölge Smart Pulse (akıllı atış) sistemi ile istenilen yerde istenilen çapta atış yapılmakta ve istenilen derinliğe çok kolay ulaşılarak, çok ince cilt çizgilerinin ve kırışıklılarının dahi yok edilmesi SmartXIDE Dot Co2 fraksiyonel lazeri ile mümkün hale gelmiştir.

Özel bir uygulama başlığına sahip olan fraksiyonel SmartXIDE Dot Co2 lazerler ile ince ayrıntılara çok hassas yaklaşılabilmekte bu da estetik göz ameliyatlarında, yüzdeki çok ince kırışıkıkların giderilmesinde ve küçük yara izlerinin yok edilmesinde büyük kolaylıklar sağlamaktadır. SmartXIDE Dot Co2 fraksiyonel lazer tedavileri teknolojinin hemen hemen son nimetleri ve mücizeleri olmakla birlikte uzman ellerde yapılmasında da elbette dikkat edilmelidir. Aksi taktirde bazı sorunlar kaçınılmaz olabilir.

Peki SmartXIDE Dot Co2 lazer uygulamalrı ile hangi problemlere çözüm getirilebilir;
* Cilt kanserlerinin tedavisinde kullanılmaktadır
* Ciltteki derin çizgilerin ve çok ince çizgilerin yok edilmesi için ideal bir uygulamadır.
* Sivilce izleri, siyah noktalar ve güneş lekeleri için en gelişmiş yöntemlerden biri SmartXIDE Dot Co2 fraksiyonel lazerlerdir.
* Kolesterola bağlı göz kapaklarında oluşan tabakaların giderilmesinde kullanılır.
* Elde, ayakta veya genital bölgede oluşmuş kitlelerin temizlenmesi ve bunların giderilmesinde SmartXIDE Dot fraksiyonel karbondioksit lazer uygulamalrı idealdir.

En Güzel Bacaklar Doğal Tavsiyeler ve Lazer Epilasyon

Gerek evde gerek de işimiz de çok fazla oturarak vakit geçiriyor isek, özellikle de iş yerimizde oturarak çalıştığımız masa başı bir işimiz varsa işte o zaman selülit mağduru ve varislerin çok sevdiği bacaklarımız var demektir. Peki bu etkiyi en aza indirmek ve mükemmel bacaklarımıza geri kavuşmak için neler yapabiliriz?

* Öncelikle bol bol su içmeyi kesinlikle unutmamalıyız. Herşeyi unutabiliriz ancak su içmeyi asla. Çünkü su hem yağ birikimini engeller, hemde vücudumuz için gereken nemi muhafaza eder. Ayrıca vitaminlerimizi de ihmal etmemeliyiz. Öncelikle doğal yollardan almaya çalışmalı, bu yeterli olmuyor ise takviyede bulunabiliriz. A ve E vitaminler vücut derimiz için düzenleyici görev yapmakta, C vitamini de dışardan damar görünümünü engellemektedir.

* Vücudumuz için bakım çok önemlidir. İstenmeyen tüylerden, kıllardan vücudumuz arındırmalıyız. Bunun için en etkili ve kalıcı çözümlerimizin başında epilasyon gelmektedir. Bunlar lazer epilasyon, foto epilasyon vs gibi yöntemler olabilirken, ağda, tüy dökücü, iplik ile alma gibi geçici çözümler de alternatifimiz olabilir.
* Ilık bir duşta bacaklarımıza yapacağımız kese, bacakalrımızda biriken batık ve ölü deriden kurtulmamızı sağlayacağından, hergün veya gün aşırı tekrarlayacağımız ılık duşlar bacaklarımızın zamanla canlılık kazanmasını sağlayacaktır. Tabi duştan sonra kullanılacak bebek yağı, nemlendirici kremler vs. kaliteli ürünler en güzel bacaklara ulaşmamızda, bacaklarımızın canlılık ve parlaklığına katkısı büyük olacaktır.

* Bol sebze ve meyveyi menülerimizden eksik etmezken, kırmızı turp, domates, ısmanak, kereviz, havuç gibi sebzelerin faydalarına güvenmeliyiz. Alkol, sigara, çay, kahve, tuz, şeker, çikolata gibi besinlerden ise ne kadar uzaklaşabilirsek o kadar faydasını görürüz.

* Son olarak da sporu ve egzersize hayatımızda muhakkak yer ayırmalıyız. Bir yürüyüş bile bazen iyi bir egzersiz olabilir. Bunu yanı sıra varsa imkanımız, koşu yapma, yüzme, bisiklete binme gibi egsersizlerden de nasibimizi almalıyız..

Süsen Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu - Bakırköy

İstanbul Bakırköy Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonlarından olan Süsen Güzellik salonu yaklaşık 25 yıllık tecrübesi, başarılı uygulamaları ile kazandığı referanslar ve güven ile sizlere hizmet vermektedir. Bakırköy incirli caddesinde bulunan Süsen güzellik merkezinde son teknolojik cihazlarla hijyenik ve temiz bir ortamda Estetisyen Süsen Sevim yönetiminde uygulamalar gerçekleştirilir.

Bakırköy Süsen Lazer epilayon ve Güzellik Salonunda yapılan uygulamalar ise aşağıdaki gibidir,
* IPL lazer ile etkili ve güvenli lazer epilasyon uygulamaları
* Nano teknolojisi ile saç dökğlmesine çözüm
* İğneli epilasyon ve foto epilasyon uygulamaları
* Lipo Kavitasyon
* Green peeling
* Çamur bakımı, selülit tedavisi, bölgesel zayfılama... gibi uzayıp giden, estetik adına birçok uygulamayı Bakırköy Süsen'de bulabilirsiniz. Süsen'e gitmeden önce randevu almak için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Süsen Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu İletişim Bilgileri
Adres: İncirli caddesi, Başarı Sokak Altay Apartman no:1/2 D:5 Bakırköy/İSTANBUL
Telefon: 0224 542 65 11
Web site: susenguzellik.com

Saka (Beauty Center) Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi 4. Levent

Saka Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi, İstanbul'da 4. Levent'te Eylül 2004'ten beri hizmetlerine devam etmektedir. Saka Beauty Center-Spa and Antiaging, 2004 yılında Salih ve Kader Saka tarafından hizmete açılmıştır. Saka Güzellik Merkezi güzelliğinize güzellik katmak, sizi daha genç ve alımlı bir görünüme ulaştırmak için yıllardır size uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Saka Beauty Center'da alanlarında uzman tecrübeli estetik cerrahi uzmanları, diyet uzmanları ve doktorlar Kader ve Salih Saka gözetiminde estetik, lazer epilasyon ve güzellik uygulamaları yapmaktadırlar. Saka Güzellik Merkezi selülit tedavisinde oldukça başarılı sonuçlar elde etmiş bu konuda oldukça iddalıdır.

Levent Saka lazer epilasyon Beauty Center'ın kurucularından Kader Saka, Türkiye'de kurulan ilk estetisyenlik akademisi olan Vizon Güzellik Enstitü'sünü 1986 yılında başarı ile bitirerek daha sonra Kozmetoloji eğitimini 1996 yılında alarak estetisyenlikte uzmanlığa adımlarını atmıştır. Uzman estetisyenlik sınavını da başarı ile vererek uzman estetisyen ünvanı almaya hak kazanmıştır. Üzerine birde pedagoji eğitimini alarak eğitimci olmaya hak kazanmıştır. Son olarak Spa Yönetimi ve Pazarlama konulu seminerlere katılarak Spa hakkında çok geniş bilgilerle donatılmış ve Amerikan Sylvie Hennessy Academy'den sertifika almıştır.

SAKA Beauty Center/ SPA & Anti-Aging'de Yapılan Uygulamalar
* Epilasyon Uygulamaları, Lazer Epilasyon, Uygulamaları, Foto Epilasyon Uygulamaları(IPL) ve İğneli Epilasyon Uygulamaları
* Cilt gençleştirme Seansları ve Cilt Bakım Uygulamaları
* Spa ve Antiaging Uygulamaları
* Sivilce(Akne) ve Lekelerin Tedavileri
* Gestalt Terapi Uygulaması; birebir uzman kişi ile karşılıklı sohbet edilerek enerji arttırma yöntemidir.
* Bölgesel Zayıflama ve Selülit Uygulamaları
* El, yüz ve ayak bakımları
* Beslenme ve diyet Uygulamaları
* Mezoterapi Uygulamaları
* Kimyasal Peeling ve Dolgu Uygulamaları
* Makyaj ve Kalıcı Makyaj Uygulamaları
* Yosun Tedavileri
* Manikür, Pedikür ve Modern Ağda Uygulamaları

Saka Lazer Epilasyon Beauty Center İletişim Bilgileri
Adres : Konaklar Mahallesi Meşeli Sok. No:38 Daire:3
4.Levent / 34330 İSTANBUL

Telefon: 0212 264 54 00
Fax : 0212 265 54 44
E-mail : saka@sakabeautycenter.com
Web : sakabeautycenter.com

İzmir Alsancak - Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Uygulamaları Merkezi

Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Uygulamaları Merkezi, İzmir Alsancak ta Doktor Nermin Filizci Varılsüha gözetiminde hizmetlerine devam etmektedir. Doktor Nermin Filizci Varılsüha'nın kendi muayenehanesidir. Bu yüzden birçok uygulamayı bizzat kendisi yapmaktadır.

Doktor Nermin Filizci Varılsüha kimdir, birazda bundan bahsedelim; İzmirli olan Doktor Nermin Hanım ilk, orta ve lise eğitimini İzmir Eşrefpaşa Lisesi'nde yaparak. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'ni 1989 yılında kazandı. Dokuz Eylül Üni. Tıp Fakültesi'nden 1995 yılında mezun olarak doktor ünvanını aldı. Mezun olduktan sonra Dermatoloji alanında ilerlemek istedi ve İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği'nde Uzmanlık çalışmalarına başladı. 2001 yılında Dermatoloji uzmanı ünvanını aldı ve bundan sonra birçok özel hastahane ve güzellik merkezlerinde dermatoloji uzmanı olarak görev yaptı ve şimdi kendi merkezinde dermatoloji uzmanı olarak bizzat hizmet vermektedir.

İzmir Alsancak Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Uygulamaları Merkezi 'nde Yapılan Uygulamalar
* Lazer Epilasyon Uygulamaları
* Antiaging Uygulamaları
* Sivilce tedavileri
* Çeşitli mantar hastalıklarının tedavisi
* Nasır ve siğillerin yok edilmesi
* Cinsel yolla bulaşan hastalıkların tedavisi
* Cilt bakımı ve lekelerin giderilmesi
* Vucüttaki benlerin teşhisi ve tedavileri
* Botoks ve dolgu uygulamaları
* Mezoterapi
* IPL ile fotorejuvenasyon uygulamaları; cilt gençleştirme uygulamasıdır.
* Bitkisel ve kimyasal peeling

Estetik - Lazer Epilasyon ve Güzellik Uygulamaları Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : 1389 Çamlık Sokak No:8/1 Alsancak/İzmir
Telefon : 0232 421 08 18
E-mail : info@estetikvelazer.com
Web : estetikvelazer.com

Mesoest Lazer Epilasyon Sağlık ve Güzellik Merkezi - Gaziantep Adana Mersin

Mesoest Sağlık, Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi ilk olarak Gaziantep'te 1999 yılında hizmete başlamıştır. Kısa sürede Mesoest lazer epilasyon ve güzellik merkezi kalitesi ve güvenilirliği ile çok geniş bir kitleye yayılmış ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda G.antep'ten sonra Adana ve Mersin'de hizmet vermeye başlamıştır.
Güzellik sırrınız Mesoest Güzellik, Sağlık, Estetik ve Lazer Epilasyon Merkezleri ile aranızda gelişecek. Son teknolojiler takip edilerek uzman estetisyenler ve alanlarında uzman kişiler kontrolü altında estetik, lazer episyon ve güzellik uygulamaları yapılmaktadır.
Siz önerinizi yapın, Mesoest Sağlık, Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezleri gerçekleştirsin.

Mesoest Sağlık, Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezleri'nde Yapılan Uygulamalar;
* Lazer Epilasyon Uygulamaları
* Karboksiterapi; derinin yenilenmesi ve yağ yakımı için deri altına Karbodioksit(CO2) gazının verilmesi işlemidir. Bölgesel zayıflama, liposuction, çatlakların tedavisi, antiaging uygulamalarından kullanılır.
* Kavitasyon Eximia Zayıflama Yöntemi; çok yeni bir zayıflama yöntemi olup, etkisi Seina Üniversitesi'nde yapılan deney ile kanıtlanmıştır. 40 kişide denenen yöntemde sadece bir seansta 9 cm' e yakın incelme görülmüştür. Eximia cihazı vücudun her bölgesine rahatlıkla uygulanabilir. Bu cihaz kavitasyonel ultrasound, vakum sistemi ve elektroporasyon sistemlerinin üçünün bir karışımı olarak dizayn edilmiştir.
Eximia, vücudun istenilen bölgesine ses dalgası yollayarak yağların tamamen parçalanıp, biriken yağ hücrelerin tamamen yok olmasını sağlayan bir cihazdır.
* LPG cihazıyla birlikte selülit tedavisi
* Mezoterapi Uygulamaları
* Power Plate Uygulaması
* Vücut ve cilt analizleri
* Makyaj, kalıcı makyaj uygulamaları
* Kimyasal Peeling
* Dolgu ve botoks uygulamaları
* Oksijen ile birlikte yenilenme
* Mezolifting Uygulaması; bu uygulama deri altına vitamin enjekte edilmesi şeklindedir. Kan dolaşımını hızlandırarak vücutta uygulanan bölgedeki hücrelerin dejenerasyonu sağlanır.

Mesoest Sağlık, Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezleri İletişim Bilgileri
Mesoest Gaziantep Merkezi
Adres : Fevzi Çakmak Bulvarı Karayolları Karşısı No:87 / GAZİANTEP
Tel : 0342 322 00 55
Fax : 0342 321 80 09
E-mail : info@mesoest.com
Web Site : mesoest.com

Mesoest Adana Merkezi
Adres : Cemalpaşa Mahallesi 5 No'lu Sokak No:25 Taner Apartmanı K:3 D:9 / ADANA
Tel : 0322 453 03 80 - 84
Fax : 0322 453 03 89
E-mail : info@mesoest.com
Web Site : mesoest.com

Mesoest Mersin Merkezi
Adres : İsmet İnönü Bulvarı 4322 Sokak Hilal Kemal Apartmanı K:1 No:1 / MERSİN
Tel : 0324 239 22 32 - 0324 239 21 32
Fax : 0324 239 22 32
E-mail : info@mesoest.com
Web Site : mesoest.com

Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi - İzmir Karşıyaka

Özel Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi ve Polikliniği, İzmir'in Bostanlı-Karşıyaka mevkisinde 1994 yılından beri yılların getirdiği tecrübeyle sizlere hizmet vermektedir. 1994 yılında hizmete açıldığında ismi Epidermis Güzellik Merkezi olan klinik, 2010 yılı başlarında Sağlık Bakanlığı'ndan gerekli izinler alınıp ve gerekli yükümlülükler yerine getirilip, Özel Epidermis Polikliniği adını almıştır.

Karşıyaka Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi ve Polikliniği'nde bilim ve teknolojideki son gelişmeler ile birlikte, yaşam standartlarınızı yükseltecek, cildinizi genç tutup, vücudunuzdaki kırışıkları giderecek, yaşlanmanızı geçiktirecek ve görünümünüzü yeniden düzenleyecek sizi aynalarla barıştıracak size özel programlar uygulanmaktadır.

Yapılan uygulamaların hepsi Uzman Estetisyen Şafak Özer ve Dermatoloji Uzmanı Doktor H.Şevki Özer kontrolünde uzman kişiler yardımıyla dermatolojik işlemler yapılmaktadır. Ayrıca Uzman Estetisyen Şafak Özer her hafta Salı günleri saat 17.30'da Ege Tv'de İlkay Öztürk'ün canlı yayınlanan programına katılıyor ve Her hafta perşembe günleri ise saat 11.00'da Sky Tv'de Oya Pardak'ın Haberaktif programına katılıp canlı yayında tüm sorularınızı cevaplıyor. Sky Tv'deki bu programın tekrarını gece saat 01.00'de izleyebilirsiniz.

özel Epidermis Polikliniği, 2. Uluslararası Antiaging ve Estetik Tıp Kongresi'ne bizzat katılım göstermiş ve sponsor firmalardan bir tanesi olarak kongreye destek vermiştir.

Özel Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi ve Polikliniği'nde yapılan uygulamalar şu şekildedir;
* Lazer Epilasyon Uygulamaları
* İğneli Epilasyon Uygulamaları; istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesi işlemlerindendir. Düşük akımlı elektrik enerjisinin bir iğne yardımıyla kıl köklerine uygulanarak gerçekleştirilir.
* Klasik Epilasyon Uygulamaları, Ağda
* Cilt Bakımı,
* Makyaj, Kalıcı Makyaj,
* Mezoterapi
* Sivilce ve Sivilce Lekelerini Temizleme
* Kimyasal Peeling
* Oksijenli Tedavi Uygulamaları
* Selülit Tedavileri ve Bölgesel Zayıflama
* Karboksiterapi Uygulamaları
* Cilt Gençleştirme Uygulamaları
* Göz Çevrei Bakımı; Kaş, Kirpik, vb.
* Power Plate Uygulaması; power plate uygulamasını günde 10 dakikanızı ayırarak haftada üç veya dört kere tekrarladığınızda vücüdunuzu daha genç ve daha fit hissedecek bu uygulamaya devam ettiğiniz taktirde farkı sizde hissedeceksiniz.
* Erkeklere özel olarak, derin mimik çizgilerine dolgu, saç dökülmesi için çeşitli uygulamalar, cilt bakımı, lazerli epilasyon, klasik epilasyon, mezoterapi uygulamaları yapılmaktadır.

İzmir Karşıyaka Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Cemal Gürsel Cad. No:97 K:1 D:4 Demircigiller Apart. Bostanlı-Karşıyaka/İzmir
Tel : 0232 330 55 65 ve 0232 362 96 80
Email : info@epidermis.com.tr
Web : epidermis.com.tr

Elmas Lazer Epilasyon ve Poliklinik - Kızılay

Elmas Lazer Poliklinik, Kızılay Ankara'da Plastik Cerrahi Mütehassısı Uzman Doktor Deniz Kök ve Doktor Şahinaz Kaya'nın başlarında bulunduğu uzman bir ekiple hizmet vermektedir. Ankara Kızılayay lazer epilasyon merkezlerinden Elmas Poliklinikte kişiye özel uygulamalar, cildinizin hangi tedaviye daha iyi yanıt vereceği, uygulamalardan önce yapılan analizlerle belirlenir. Herşeyden önce sağlığınız gelir. Sağlığınıza tehdit oluşturmayacak uygulamalar uzman ekiplerle birlikte tercih edilir.

Kızılay Elmas Lazer Poliklinik'te en son teknoloji ile donatılmış CE ve FDA sertifikalı cihazlar kullanılmaktadır.

Elmas Lazer Poliklinik'te Yapılan Uygulamalar
* Lazer Epilasyon; poliklinikte, lazer epilasyon uygulamalarında üç farklı cihaz kullanılmaktadır. Alexandrite lazer epilasyon cihazı, Nd:Yag lazer epilasyon cihazı, Diode lazer epilasyon cihazı.
* İğneli Epilasyon Uygulamaları
* Cilt Soyma
*Vücut şekillendirme Uygulamaları
* Kimyasal Dolgu Uygulamaları
* Selülit Tedavisi
* Mezoterapi Uygulamaları
* Dermabrazyon Uygulamaları
* Botoks Uygulamaları
* Karboksiterapi Uygulamaları
* Anestezi gerektirmeyen ufak cerrahi uygulamalar
* Vücut ve cilt lekelerinin temizlenmesi
* Makyaj

gibi birçok uygulama Elmas Lazer Polikliniği'nde yapılmaktadır.

Elmas Lazer Poliklinik İletişim Bilgileri
Adres : Karanfil 2 Sok. Hisar Apartmanı K:5 No:28/14 Kızılay/Ankara
Tel : 0312 419 60 71 - 72
Web Site : elmaslazerpoliklinik.com

Dermaclinic Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi Nilüfer - Bursa

Dermaclinic Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi, Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde Dermatolog Dr. Fatma Özel tarafından kurulmuştur. Merkez 2003 yılından bu yana hizmetlerini sürdürmektedir. Dermaclinic'te cildiniz ile ilgili karşılaştığınız her türlü soruna bilimsel bir çözüm yolu bulunmakta ve ameliyat olmadan bazı estetik uygulamalar da klinikte uygulanmaktadır.

Dermaclinic Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi nde 6 farklı çeşit lazer cihaz sistemleri kullanılmaktadır. Bu lazer sistemleri, dermatoloji, kozmetik dermatoloji, lazer epilasyon uygulamaları ve ameliyatsız estetik uygulamalarında kullanılmaktadır. Teknolojideki son gelişmeler takip edilip yapılan yeniliklere göre CE ve FDA belgeli lazerli cihazlar ile çalışılmaktadır. Yapılan tüm uygulamalar Dermatolog Doktor Fatma Özel kontrolünde alanlarında uzmanlar ile yapılmaktadır.

Dermaclinic Lazer Epilasyon Estetik Güzellik Merkezi'nde;
*Lazer epilasyon uygulamaları başta olmak üzere,
*Lazer epilasyonu ile dövme silme işlemi; (klasik yöntemde ameliyathane ortamında dövme silme işlemi deri soyularak yapılır ve sonucunda uzun süre kapanmayan yaralar ve izler meydana gelirdi. Lazerli dövme silme işleminde ise ağrısız sızısız, dövmenin bulunduğu yere, rengine ve derinliğine göre 3 veya 4 seansta kesin sonuçlar lazer yardımı ile alınmaktadır.),
*Facelift ve Radyofrekans; bir çift cilt gençleştirme yöntemidir. Diod lazer radyo frekans teknolojileri vasıtası ile ciltteki kolojen sentezini uyararak cilt gerginliğini sağlayan sistemlerdir. Kırışıklık ve sarkma şikayeti olan herkese rahatlıkla uygulanabilir.
*Bölgesel incelme; istenilen bölgeye düşük frekansta ses dalgaları göndererek yağ tabakasının sıvılaşarak yok olması yöntemidir.
*Sivilce ve sivilce izlerini yok etme uygumaları; kimyasal peeling ve daha derin izlerde Fractional Lazer ile %85 oranında lekeler temizlenir.
*Mezoterapi; cilt bakımları, saç dökülmelerinde deri altına aktif madde enjekte edilerek yeniden canlandırma amacıyla yapılan uygulamalardır.
*Dolgu enjeksiyonu uygulaması; dudak ve gülümseme çizgilerinize zararsız bir kimyasal enjekte edilerek daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.
*Botoks
*Makyaj
gibi uygulamalar yapılmaktadır.


Nilüfer Dermaclinic Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Fatih Sultan Mehmet(FSM) Bulvarı Nilüfer Hatun Cad. Girişi
No:1-A Hamdi Sami Bey Evleri Nilüfer/Bursa
Tel : (0224)453 38 68
E-mail: dermaclinic@dermaclinic.com.tr
Web Site : dermaclinic.com.tr

Rio Lazer Epilasyon - Taramalı Epilasyon Cihazı

Rio lazer Taramalı epilasyon sistemi olarak da adlandırılan bu cihaz evde kendi epilasyonunuzu kendinizin yapmasına olanak sağlayan bir sistemdir. Bugüne kadar bir estetik merkezinde veya lazer epilasyon merkezlerinde yaptıracağınız lazer epilasyon uygulamalrından bahsettik. Bugün de Rio lazer epilasyon cihazından biraz bahsedelim. Piyasada oldukça popüler olan Rio lazer taramalı epilasyon sistemi ile istemediğiniz tüylerinizden evinizde kendinize uygulayacağınız lazer epilasyon seansları ile kurtulabilirsiniz.

Peki Rio lazer epilsyon sistemi nasıl çalışır amaç nedir?
Aynı bir lazer epilasyon merkezinde yaptırdığınz tedavi gibi rio lazer epilasyon cihazı ile yapacağınız tedavinin amacı da istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmaktır. Edindiğimiz bilgilere göre İngilterede üretilen Rio tarayıcı lazer epilasyon cihazı birçok testten geçmiş ve kişisel kullanıma uygunluğu kanıtlanmış bir sistemdir. Ayrıca avrupada da sıklıla tercih edilen bir cihazdır. Geçici epilasyon yöntemlerinden olan ve kısa süre sonra tekrar kıllarınızla mücadele etmenizi gerektiren, epilatör kullanımı, jilet ve ağda yapma gibi yöntemlerin yanında Rio tarayıcı lazer epilasyon kalıcı çözümler sunmaktadır. Cihazı epilasyon bölgesine uyguladığınızda Rio lazerin tarama özelliği sayesinde bir tek atış ile birden fazka kıl köküne ulaşabilir ve bunu birkaç seans tekrarladığınızda iyice zayıflayan kılların dökülmeye başladığını gözlemleyebilirsiniz. Bu durumu test etmesekte birçok yerde sonuçların kalıcı olduğuna dair bilgiler bulmak mümkün. Ayırca Rio lazer epilasyon sistemi ile yapılan epilasyon yönteminin ağrısız ve acısız bir yöntem olduğuda vurgulanıyor.

5 adet farklı değerde güç seviyesi bulunan rio epilasyon sistemini vücudunuzun herhangi bir bölgesindeki kıl yoğunluğuna göre güç seviyesinde ayarlamalar yaparak kullanabilirsiniz. Cihazın kullunım kılavuzu ve kullanım DVD si satın aldığınızda gönderilmekte ve ayrıntılı olarak Rio cihazı tanıtılmakta ve kullanımı anlatılmaktadır. Zaten Rio taramalı lazer epilasyon sistemi ni kullanırken acemilik yapıp vücudunuza zarar vermemeniz için gerekli güvenlikler düşünülmüş, eksik birşey yaptığınızda veya yanlış kullanımınızda cihaz kolay kolay işleme başlamayacaktır.

Siz de epilasyon merkezlerindeki lazer epilasyon fiyatları nı pahalı buluyor ve tek bir sefer para verip kendi epilsyonunuzu evinizin rahatlığında yapmak istiyor iseniz Rio lazer epilasyon sistemini tercih edebilirsiniz. Ancak bu kararı vermeden önce yine bir estetik veya epilasyon uzmanından, ücretsiz olarak bir randevu alıp konuyu işi bilene danışmanızı tavsiye ederiz.

Rio lazer epilasyon taramalı cihazını internet üzerinden sipariş verebilir veya epilasyon cihazları satış noktaları varsa çevrenizde oralarda inceleyip satın alabilirsiniz. Rio lazer epilasyon Cihazı fiyatları kampanya dönemlerine veya mevsimlere göre değişebilmekte olup 300 TL ile 500 TL arasında bir değerdir.

Tüy Dökücü Kremler Bitkisel Tüy Dökücüler İşe Yarar mı?

Lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerinize kalıcı çözümler bulabilir iken, evde epilasyon yöntemleri de gerek maaliyet, gerek zaman açısınıdan tercihleriniz arasında olabilir. Evde epilasyon yöntemleri ne daha önceki yazılarımızda değinmiştik ancak tüy dökücü kremlerden ve bitkisel tüy dökücülerden bahsetmemiştik. Peki Tüy dökücü kremler, bitkisel tüy dökücüler (kimyasalları yasvip etmiyoruz) ile istemediğimiz tüylerden, kıllardan kurtulmak mümkünmüdür ve bunun sonuçları geçici mi olacaktır kalıcı mı biraz irdeleyelim dedik.

Piyasada oldukça fazla tüy dökücü krem bulunmaktadır. Tüy dökücü kremler tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlamamakla birlikte bölgesel bir epilasyon için tercih edilebilirler. Elbette ki maksat istenmeyen tüylerden kurtulmak ise tüy dökücü kremler geçici bir epilasyon için ideal bir seçim olacaktır. Ancak şuna dikkat edilmelidir ki piyasada yüzlerce belki binlerce çeşit tüy dökücü krem, bitkisel tüy dökücü adı altında kremler çok uygun fiyatlara ve kampanya olarak lanse edilerek satılmaktadır.

Bu kremler içerisinde güvenlimidir değilmidir, iyi sonuç verir mi, yan etkisi nedir gibi sorulara takılmadan önce alacağınız tüy dökücünün Sağlık bakanlığından onaylı olmasına muhakkak dikkat ediniz. Ayrıca bitkisel tüy dökücüleri tercih etmenizi öneririz. Tabi bu gibi alışverişlerinizi de eczanenizden yapmanız sağlığınız açısından önemlidir.

Tüy dökücü kremler köpükler, bitkisel tüy dökücüler de aslında jilet ile alma, ağda yapma gibi yöntemler ile aynıdır diyebiliriz. Sadece bunların daha modern halidir. Bölgesel bir epilasyon yöntemi olduğundan kremi kullandığınız bölgede geçici bir süre amacınıza ulaşmış olursunuz. Bu süre genetik özellikleriniz, yaşam biçiminiz ve kıllarınızın yapısına göre değişkenlik gösterebilecektir.

Eczanelerde gerçekten genetik mühendislik ürünü bitkisel karışımlar ile oluşturulmuş, sağlık bakanlığından onaylı herhangi bir zararı bulunmayan kaliteli Tüy dökücüler bulmak mümkündür. Bunlar krem hem köpük hemde sprey özelliğinde tüy dökücüler olabilir. Lazer epilasyon yaptırmadan geçici bir süre tüylerinize veda etme amacında iseniz Eczanelerden, Sağlık bakanlığı Onayı şartıyla tüy dökücüleri Geçici ama modern olan bölgesel bir epilasyon yöntemi olarak tercih edebilirsiniz.

Estia Lazer Epilasyon Merkezi Kızılay - Ankara

Özel Estia Poliklinik ve Lazer epilasyon merkezi Ankara Kızılay'da hizmet vermektedir. Kızılay Estia da en sık yapılan uygulama lazer epilasyon uygulamalarıdır. Bu uygulamalarda bayanlar ve erkekler içinde bölge bölge ayrılır. Günümüzde artık erkekler de kendi kişisel bakımlarına özen göstermeye başlamış ve erkekler de lazer epilasyon teknolojisinden faydalanmaya başlamıştır.

Yüz için Lazer Epilasyon Uygulaması: Bayanlar tarafından en çok tercih edilen bölgelerden birisidir. Fakat erkekler de sakal üstündeki tüyler için bu tedaviye ilgi göstermektedir. Son teknoloji lazer cihazları ile bu tedavide oldukça aşama kaydedilmiş ve kesine yakın sonuçlar elde edilmektedir. Yüz için lazer epilasyon uygulamaları vücuttaki diğer bölgelerden ayrı değerlendirilmelidir. Yüz bölesinde bulunan tüyler diğer bölgelere göre daha ince ve açık renkli olmaktadır. Dolayısıyla yüz bölgesinde lazer epilasyon uygulamaları daha çok seansa ihtiyaç duyar.

KoltukAltı Kılları İçn Lazer Epilasyon Uygulaması: Bayanların estetik açıdan en çok dikkat ettikleri bölgedir. Bundan dolayı en çok lazer epilasyon işlemi uygulanan bölgelerden birtanesidir. Koltukaltı kılları genelde kalın ve sert olur. Bu yüzden az seansta kesin çözüme ulaşılabilir. Ortalama 4-6 seans aralığında kişilik özellileri de dikakte alınarak çözüme kavuşturulabilir.

Bikini Bölgesi Lazer Epilasyon Uygulaması: Bu bölgeyi daha çok kadınlar tercih eder. Bu bölgeye olan fazla isteğin nedenleri arasında kişisel ve toplumsal etkiler, bu bölgede batıkların çok sık gözlenmesi, ağda işleminin bu bölgede daha çok acı vermesi ve ağdanın bu bölgeye uygulamanın zor olmasıdır. Genital bölgedeki kıl yapısı genelde kalın ve koyu renkli olur. Bu bölgede kişinin cilt yapısından kaynaklı kıl dönmeleri ve buna bağlı olarak çeşitli enfeksiyonlar görülebilir. Bu yüzden lazer epilasyon tercih edilir. Genital bölge de lazer epilasyon uygulamalarında az seansta kesin çözümü olan bölgelerden birtanesidir.

Bacak Bölgesi Lazer Epilasyon Uygulaması : Bacak bölgesi de daha çok kadınların tercih ettiği bölgelerdendir. Bayanlarda estetik açıdan bacak bölgesindeki kıllar çok hoş karşılanmaz.Bacak bölgesinde çoğunlukla genetik sebeplerle çıkan kıllar estetik açıdan çok rahatsız edicidir. Alt bacak bölgesi en iyi yanıt veren bölgesdir.

Göğüs Bölgesi Lazer Epilasyon Uygulaması : Bu bölgeyi de aşırı tüylenmesi olan erkekler tercih etmektedir. Gün geçtikçe bu bölgeye gelen talepler artmaktadır. Bu bölgedeki kılın yoğunluğu ve kişinin cilt özellikleri seans sayısını etkiler

Sakal Üstü, Ense ve Boyun Lazer Epilasyon Uygulaması : Yine daha çok erkekler tecih etmektedir. Tıraş olurken jilet ile sakal üstü bölgesine gidildiğinde burada tüylenme başlar ve kalınlaşır, daha sonraları hoş bir görüntü olmaz. Bazı erkeklerde ise genetik olarak elmacık kemiğinin orada ve boyunda sakal çıkmaktadır. Bu da kişiye dış görünüş bozukluğu verir ense de de aynı problem görülebilir.

Ankara Kızılay Estia Lazer Epilasyon Merkezi nde yukarıda saydığımız lazer epilasyon uygulamalarının yanında karboksiterapi uygulamaları, kimyasal peeling, botoks, cilt bakımı, mezoterapi ve makyaj uygulamaları da yapılmaktadır.

Kızılay Estia Lazer Epilasyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Karanfil Sokak Zafir İş Hanı No:4 K:3 Kızılay/ANKARA
Tel : 0312 418 80 60
E-mail : info@estialazer.com